FIFA19 edzői tanács: Fully szerint ez a legerősebb kezdő 500 ezer coinból

FIFA19 edzői tanács: Fully szerint ez a legerősebb kezdő 500 ezer coinból

Ezzel a megoldással talán spórolhatunk, mégis egy egész ütőképes kezdőt tudhatunk magunkénak, legalábbis az edző állítása szerint.

A DreamTeam edzője tényleg kitesz magáért, minden tudásával igyekszik segíteni a közösségnek. Érdemes megjegyezni, hogy sokszor az ember a saját mérkőzéseiben nem feltétlenül látja a gyengepontokat és a hibákat, egy külső szem így sokkal többet jelent ilyen helyzetekben. Fully éppen ezért igyekezett összeállítani egy olyan kezdőt, amely kevesebb, mint 500 ezer coinból megépíthető, és talán a legerősebb kezdő 11-et eredményezi ilyen ráfordítás mellett.

Mielőtt belekezdenénk...

Először érdemes 4-3-3-as felállással nekivágni a dolognak - később átállítjuk 4-2-3-1-be -, hogy a lehető legjobb Chemistry kapcsolatok jöjjenek létre. Ahogyan az látható lesz, Casemiro, valamint a csapat sincs közel sem fullon, de egy LaLiga menedzser beépítésével a brazil felugrik 7-re, és miután letoltunk 10 mérkőzést ez 8-ra változik, valamint a többiek is elérik a 10-et.

A kezdő:

Kicsit közelebbről megvizsgálva

Első nekifutásból kezdhetünk azzal, hogy Richarlisont berakjuk ST-nek Calvert-Lewis helyett, ugyanis a mostani META a beadásokról szól leginkább. Persze Richarlison ügyes játékos és egész jó Jumping statja van (85), mégis a beívelések miatt a legtöbb labda a hosszúra érkezik, ezért a másik brazil itt sokkal hasznosabb lesz számunkra (Jumping: 92). 



Bal szél

Nincs mese, csak Sané kerülhet ide. A kontratámadások során a sebessége nagyon fontos tényező, de érdemes használni az L1/LB gombot, hogy üres területre futtassuk, így sanszunk lesz a védelem mögé kerülni. Mielőtt a tizenhatos környékéről beadnánk, érdemes visszafordulni a kapunk felé, így pontosabban játszhatunk meg támadóinkat és kisebb az esélye, hogy a labdánk a kapus kezébe landol.

Előrejáték és összekötő

A CAM egy összetett poszt. Általában ahány játékos, annyiféle vélemény, hiszen mindenki mást vár el ettől a futballistától. Fully számára az volt a legfontosabb, hogy távolról is veszélyes legyen ez a futballista, valamint ragadjon a lábához a labda. Eriksen 89-es Long Shottal és 91-es Ball Controllal rendelkezik.

Szűrők

Casemiro és Fabinho meghálálják a bizalmat. Két magas és erős szűrő, akiket nem könnyű lerázni és a labdát sem egyszerű elvenni tőlük. Kanté a legjobb, ezzel senki nem vitatkozik, de érte elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ami most nem megengedhető. Ez a duó viszont jól megoldja majd a védekezést és a labdaszerzést. 



Védelem?

Mendy és Aurier talán a két legnagyobb meglepetése a kezdőnek. 

Fully azért őket választotta, mert itt akart áldozni egy kicsit a minőség oltárán, azért, hogy a többi játékosa jobb szintet képviseljen. Mendy szerinte ennek ellenére egy elfogadható LB, magas, és 81-es Pace-el rendelkezik, és az áráért ez remek tulajdonság. Nincs olyan sok full back, akik megütnék a szintet, ezért láthatunk sokszor például egy Ramost a szélen a profiknál. A másik futballista, Auirer azért is jó, mert gondoskodik Eriksen jó kémiájáról. 



Umtiti and Varane és a kapus esete

Ha nem számítjuk a speciális kártyákat, akkor Fully szerint Varane a legjobb védő a játékban. Nagyra nőtt, 84-es Pace-t kapott, tehát tulajdonképpen ő a tökéletes hátvéd. Normális esetben inkább egy Ramost pakolnánk a védelem tengelyébe, de neki sajnos megkérik az árát. Umtiti pedig a honfitársa és a La Liga-ban játszik szintén, szóval a kémiával nem kell törődnünk, maxon lesznek.

Ha a kapuba Courtois-t állítjuk, akkor nem nagyon lőhetünk mellé.





KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!