Csak súrolja a 90-et az eheti visszafogottabb Team of the Week

Csak súrolja a 90-et az eheti visszafogottabb Team of the Week

FIFA19 - Igazán nagy név nem került most be, de azért lehet kikből szemezgetni.

Ideiglenesen átvette a vezetést a Liverpool, miután egy mérkőzéssel többet játszott a Manchester Citynél és a hétvégén legyűrte 2:1-re a Tottenhamet. A City a Fulhamet intézte el két góllal, Silva és Agüero egymást szolgálta ki a kapu előtt. A United újabb vereséget szenvedett idegenben, most a Wolves gyűrte le őket 2:1-re. Az élbolyból az Arsenal és a Chelsea is nyerni tudott rajtuk kívül.

A PSG egyetlen góllal múlta felül a Toulouse-t, de a 20 pontos előnyük tudatában a mostani mérkőzéseik eredménye igazából nem számottevő. A Lille a Nantes ellen, míg a Lyon a Montpellierrel szemben vívott ádáz küzdelmet, mindkét meccs 3:2-vel ért véget az L betűvel kezdődő csapatok számára. Pepe a Lilleben büntetőből betalált és gólpasszt is kiosztott.

Pontokat bukott a Bayern München, miután leikszelt a Freiburg otthonában. Erre érkezett Kovac értékelése, miszerint nem gond végülis, ha nem lesznek bajnokok. Ezt a Dortmund nagyra értékelné, első lépésként megverték otthon 2:0-ára a Wolfsburgot Alcacer duplájával, a második találatot a 94. percben jegyezte a játékos. Ezzel két pont előnyre tett szert a Dortmunt a bajorok előtt.

Olaszországban a Juventus már hátradőlve figyelheti az eseményeket, a hétvégi 2:0-ás győzelmük 18 pontos előnyt biztosít számukra jelenleg 8 fordulóval a vége előtt. A Napoli hiába tömte ki a Romat 4:1-re közelebb nem került a zebrákhoz. Bár legalább Verdi gólt és gólpasszt jegyzett. Az Inter Lazio rangadóján egyetlen találat döntött a világoskékek javára.

Szenzációs találkozón az utolsó pillanatokban (90. és 93. perc) mentett pontot a Barcelona Messi és Suarez góljával a Villareal ellen, miután 4:2-es hátrányban voltak az utolsó 10 percben. Az Atletico simán nyert otthon a Girona ellen, míg a Real Madrid hazai pályán szenvedett a Huescat fogadva, végül a Luca Zidanenal felálló királyiak 3:2-re felül kerekedtek.

A Team of the Week 29. heti kerete:

Az új lapokat este 7 órától nyithatjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!