Csúcskategóriás processzor + alaplap csomag érkezik hamarosan több, mint 500000 forintért

Gyárilag túlhúzott I9-9900K processzort és Z390 Aourus Xtreme Waterforce csomagot dob piacra hamarosan a Gigabyte!

A Gigabyte Aorus mert nagyot álmodni, amikor bejelentette, hogy piacra dobják eddig legdurvább csomagjukat. A CPU + alaplap kombók elég gyakoriak a hardverpiacon, de ezek általában a középkategóriában próbálnak alkotni valamit. A Gigabyte nem bízta a véletlenre, amikor a legújabb Intel szériából az I9-9900K-t kiválasztotta és mellécsapta a Z390 Aorus Xtreme Waterforce alaplapot.

Az Intel Core I9-9900K nem alapállapotban került bele a foglalatba, ugyanis jelentősen túlhúzták gyárilag. 5,1 GHz-re pörgették fel az órajelét ezzel tényleg kimaxolták a teljesítményét a CPU-nak. A processzort belehelyezték egy Z390 Aorus Xtreme Waterforce alaplapba, ami az alapváltozat RGB-s NanoCarbon változatával felturbózott verziója. Ez az alaplap gyakorlatilag a legvadabb igényeket is kiszolgálja, amiről a gamerek álmodoznak. Thunderbolt csatlakozó, három darab M.2-es bemenet, rengeteg hűtőborda, AMP-UP audio technológia és még rengeteg funkció, amit olcsóbb alaplapokon egyáltalán nem találhatunk meg.

A gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy terheléses teszteket végeztek maximális teljesítmény leadása mellett és csak olyan csomagokat értékesítenek, amik ezeken megfelelő eredménnyel zártak. Ebben a kategóriában ennél jobb vétel jelenleg nincs azoknak, akik nem szeretnének otthon bütykölni maguknak, hanem mindent a gyártóra bíznak és már a kész terméket szeretnék magukénak tudni. Hivatalos árról egyelőre még nincs információ, de várhatóan 1750 dollár körül lehet majd beszerezni a Z390 Aorus Xtreme Waterforce 5G Premium Edition Bundle-t. Ez 550000 forintnak megfelelő összeget jelent, amit tényleg csak azok tudnak megengedni maguknak, akiknek alapból a Gigabyte ezt a csomagot szánta.

Szerintetek van értelme ilyen csomagokat piacra dobni? Osszátok meg véleményetek kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!