Az öt legerősebb baby ikon, akit még meg is engedhetünk magunknak

Az öt legerősebb baby ikon, akit még meg is engedhetünk magunknak

Ezek a legendás futballisták a maguk idejében kiemelkedtek a mezőnyből, most pedig a FIFA19-ben van szerencsénk kiküldeni őket a virtuális pályára. Remek lapjuk van és nem kerülnek többe, mint 600k, szóval ha őket választjuk és van coinunk rá jól járunk velük.

A Prime Icon labdarúgók kártyáknak nem csak kiemelkedő mutatói vannak, a legtöbbjüket remekül használhatjuk bármilyen csapatban, hiszen a kémia tekintetében is erősek. Azonban a legtöbb legendás futballista egy vagyonba kerül a 19-ben, és csak nagyon kevesek engedhetnek maguknak egy Pelét vagy Ronaldot. A fifaah.com összegyűjtötte azt az 5 legerősebb Icon-t, akiket kevesebb, mint 600k-ból megszerezhetünk.

1. Pavel Nedved - Csehország

  • Nedved - LM - 86 (PS4 ár: 366K, Xbox One ár: 330K)
  • Nedved - LM - 89 (PS4 ár: 526K, Xbox One ár: 482K)

Nedved baby és "középső" Ikon lapja talán nem kerül egy vagyonba - persze ez nézőpont kérdése -, és ha már költöttünk rá, akkor kapunk egy remek labdakezeléssel megáldott labdarúgót, akinek az ívelésekkel sem lesz gondja. Négy csillagos skill move és öt csillagos gyengébbik lábbal rendelkezik, szóval ha egy betyárosan jó Ikont szeretnénk a kezdőnkbe, akkor rajta több, mint érdemes elgondolkoznunk.

111

2. Laurent Blanc - Franciaország

  • Blanc - CAM - 85 (PS4 ár: 593K, Xbox One ár: 519K)
  • Blanc - CB - 89 (PS4 ár: 632K, Xbox One ár: 570K)

Ha láttad játszani, akkor rögtön az ugrik be, hogy miként lehet CAM ebből a hátvédből. Valóban azon a poszton lett világhírű, de anno ő megpróbálkozott a támadó hátvédként is, mely igazából a söprögetőből alakult ki, viszont ez a szerepkör a mai labdarúgásban ez már nem igazán fedezhető fel. Ez a támadó mentalitás eredményezi azt, hogy a pálya több pontján is bevethető ez az Ikon lap. Egy Anchor Chemistry-vel még jobb bástya válik belőle hátul, de igazából minden tekintetben kiegyensúlyozott ez a futballista. Még a legolcsóbbak között is a drágábbak közé tartozik, de egy sokrétű kártyával gazdagodik csapatunk, ha őt választjuk. Talán az 50k-val többe kerülő középső lapja győzhet meg minket igazán.

222

3. Hernán Crespo - Argentína

  • Crespo - ST - 85 (PS4 ár: 348K, Xbox One ár: 313K)
  • Crespo - ST - 87 (PS4 ár: 408K, Xbox One ár: 363K)

Nem a legjobb a passzjátékban, de őt soha nem is ezért szerettük. Szuperül meg tudja tartani a labdát és a levegőben is megharcolni a védőkkel. Egy komplett támadóról van szó, egész jól fut és lő, legyen szó közelről vagy távolról. A 87-es Crespo nem sokban különbözik a baby verziótól, csak egy kicsit jobb statjai vannak.

333

4. Rio Ferdinand - Anglia

  • Ferdinand - CB - 85 (PS4 ár: 487K, Xbox One ár: 445K)
  • Ferdinand - CB - 88 (PS4 ár: 545K, Xbox One ár: 475K)

A profik közül sokan a Prime Ikon lapjára esküsznek, de maradjunk annyiban, hogy nem keveset kellene félretennünk miatta. Viszont a baby és középső lapja már más tészta, még akkor is ha nem a legdurvább statokkal rendelkezik. Néhány éve ő az egyik legjobb védő a játékban, mivel remek reakciója van, jól szerel, a sebessége több, mint jó, és kevés csatár járhat túl az eszén. A 88-as ratingel megáldott lapja leginkább az Interception mutatóban kapott pluszt, viszont a Pace és Physical egy picit csökkent.

444

5. Thierry Henry - Franciaország

  • Henry - LW - 87 (PS4 ár: 384K, Xbox One ár: 370K)

Őt is megengedhetjük magunknak, és már csak a kiváló Pace értéke miatt is érdemes elgondolkoznunk rajta. Az feltűnhet, hogy nem annyira jó fizikailag, mint a többi Ikon, de a sebessége, a labdatartása és a cselezése kárpótol emiatt. Ha nem igazán van ilyen típusú lapunk, akkor mindenképp érdemes elgondolkoznunk rajta, mert a személyében kapunk egy komplett támadót.

555

Alapjában véve ezt az öt labdarúgót ajánlották, de azért ne felejtsük el, hogy rajtuk kívül is vannak még olcsóbbnak mondható és kiváló Ikonok a játékban úgy, mint  92 CB Cannavaro, 91 CB Hierro, 91 CAM Seedorf, 91 ST Kluivert stb. Ti mit gondoltok róluk? Nektek van a keretben ilyen lap, illetve érdemes 1-1 ikont megvenni a csapatba vagy inkább másra költenétek a coinotok? Írjátok meg nekünk kommentbe.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!