A Man City és a Wolves e-sportolói adtak tanácsot, miként válhatunk jobb FIFA játékossá

A Man City és a Wolves e-sportolói adtak tanácsot, miként válhatunk jobb FIFA játékossá

Ez a két úriember hosszú utat tett meg az e-sportban, hogy elérhessenek oda, hogy két Premier League csapat játékosának mondhassa magát.

Az ePremier Leagueben szereplő két játékost kértek fel arra a verseny szervezői, hogy osszanak meg néhány tippet és trükköt a rajongókkal, hogy miként lehetnek valamivel jobb játékosok.

Elsőként a Manchester City e-sportolója, Sean 'Shellzz' Springette mondta el, hogy szerinte mi a három legfontosabb dolog, amire érdemes odafigyelnünk, hogy tényleg fejlődni tudjunk.

1. "Ne ragelj nagyon! Persze tudom, hogy általában az emberek az összes mérkőzésüket meg akarják nyerni, de van mikor maga a játék nem engedni. Ilyenkor én is arra figyelek, hogy ne vigyen el a hév, mert akkor csak romlik a teljesítményem."


2. "Figyeljünk az ellenfelünkre és igyekezzünk felmérni, hogy mire játszik és mi a taktikája. Ezzel sokat javulunk és egyre gyorsabban tudunk majd alkalmazkodni az egyes helyzetekhez és az ellenfelek stílusához. Ennek hatására hamarabb találjuk meg a megoldást a győzelemhez."


3. "Legyünk magabiztosak. Nem könnyű, főleg, ha erősebb ellenféllel nézünk farkasszemet, de ha úgy állunk ki, hogy mi mindenképp csak nyerünk és tanulunk a mérkőzésből - legyen szó tapasztalatról és fejlődésről -, akkor a vereséget követően bátrabbak és magabiztosabbak leszünk, és javítunk a játékunkon."

Rajta kívűl elcsípték még a Wolverhampton Wonderers e-sportolóját, és Torin 'TheTurin27' Page is készségesen válaszolt a kérdésre:

1. "Találj egy felállást, amelyhez a legjobb csapatot tudod összehozni és gyakorolj."

2. "Fejlessz ki egy játékstílust, ami csakis a sajátod. Tartsd a labdát, futtasd a széleket, adogass be, bármi, amire csak gondolni lehet felhasználható, de fejleszd ki a számodra megfelelő játékstílust."

3. "Ne a profikat utánozd, és ne azért változtass mert ezt vagy azt valahol láttad és az király lehet. Nem biztos, hogy neked az ugyan úgy működni fog. Törekedj arra, hogy a saját csapatod, taktikád építsd fel."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!