Nagy és ismeretlen név is van a legújabb MOTM felhozatalban!

Nagy és ismeretlen név is van a legújabb MOTM felhozatalban!

A hétvégén a top bajnokságokban a kupamérkőzések kerültek előtérbe, és azért történt meglepetés, ha végig böngésszük az eredményeket. Az egyik ilyen meccsről az EA játékost is választott és MOTM lapot adott neki.

Ezen a héten 7 játékos örülhet megint a szépen rikító narancssárga lapnak, melyben 6 nemzet érintett és három ország kupa küzdelmei érintettek.

A portugáloknál Bruno Fernandes (Sporting CP) hozott össze győztes találatot a 75. percben a Benfica ellen.

A francia kupában azt hiszem nem kell hátast dobnunk a PSG remek szereplésétől, de azért Verratti kitett magáért, gólt lőtt, majd az utolsó percben egy gólpasszt is kiosztott a Nantes elleni 3:0-ás találkozón. Az igazi meglepetés néhány száz kilométerrel odébb történt. Egy védő hatalmas feladatot vállalt magára, az algír Ramy Bensebaini (Rennes) hátvédje a 81. percben szerzett győztes találatot a Lyon otthonában, és így diadalmaskodtak 3:2-re. A Strasbourg hálóőre Bingourou Kamara a Reims elleni 4:0 alkalmával parádésan védett, a 10 kapuralövési kísérletből ugyanis egy sem jutott a hálójába.

Áttérve Németországba előbb a Paderborn ellen duplázó Pierre-Michel Lasogga (Hamburger SV) örülhet a lapjának, majd a Shalke 04 otthonában 2:0-ára nyerő Werder Bremen középpályása, Klaassen tűnik fel egy MOTM kártyán, miután ő szerezte csapata második találatát. A sort az egyetlen vesztes gárdában futballozó Robert-Nesta Glatzel (Heidenheim) zárja, hiába gurított mesterhármast ugyanis a Bayern Münchennek, 5:4-re vereséget szenvedtek. A kártya viszont nem maradhatott el.

Íme a lista:

Ti beszereznétek valamelyiket?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!