FaZe.Tass szerint ez a legjobb PL csapat és felállás

FaZe.Tass szerint ez a legjobb PL csapat és felállás

A FaZe klán profi játékosa, aki egyben már az Arsenal e-sportolója is lett egyben, eljutott egészen az Xbox One konzolon megrendezett ePL elődöntőéig, de ott vereséget szenvedett 2-1-re a Fulhamtől, pontosabban SCP Diogotól.

Bárki, aki ismeri Tassal 'Tass' Rushan-t egy picit is vagy követi a pályafutását, az tudhatja róla, hogy a legnagyobb ágyús rajongók közé tartozik. Gyermekkora óta csodálja a klubot, nem volt meglepő tehát, hogy rögtön jelentkezett az általuk kiírt ePremier League selejtezőre, és végül meg is nyerte azt, így őket képviselheti a virtuális angol első osztályban.

Aztán az EA által tartott versenyen szép eredményt ért el, de ettől függetlenül kisebb csalódásnak élte meg, hogy nem sikerült a fináléba verekednie magát. Mindenesetre ez már a múlt, azonban egy interjú során most megosztotta, hogy milyen felállást és milyen játékosokat szeret játszani, ha a Premier Leagueről van szó.

"Meccsekre a 3-5-2 és a 5-3-2-t szeretem beállítani, ezért közben tudok váltani az eredmény alakulásától függően. Mindkettő nagyon hasonló taktika egyébként, mivel a CAM és a két szélső is kicsit mélyebben helyezkedik el. Mindig a 3-5-2-vel kezdek és eddig ez sokkal többször bevált.

Ugyan a három védő kockázatos, de én mindig igyekeztem olvasni az ellenfelem játékát. Ezáltal a legtöbb esetben előre látom mi fog történni, és ha megszerzem a labdát, villámgyorsan támadásba lendülhetek. Luiz helyzete egy kicsit érdekes, sokszor szeret indokolatlanul előre menni, ezért figyelni kell rá.

A támadó sorban Aubameyang a kedvencem, de sokszor csak a padról küldöm be őt a hajrába. Nagyon fontos gólokat szokott szerezni, főleg mivel nagyon jól fejel."

Arra a kérdésre, hogy ha egyetlen Arsenalos játékos kapna olyan erős kártyát, mely használható lenne versenyeken, ki lenne az, a következőt mondta:

"Lehet, hogy sokaknak nem szimpatikus, de én imádom Mesut Özilt. Már a Werder Bremenes korszaka alatt is figyeltem, és elképesztő mire képes. Ha valami jó lapja lenne tuti betenném a kezdőbe."

Ikonokat nem lehetett beépíteni a csapatokba, így legnagyobb kedvencére sem számíthatott:

"Kár, hogy Henry-t nem állíthattam be, ő a legnagyobb kedvencem és a legjobb szerintem. Talán, ha ő velem lett volna a pályán, akkor győzhettem volna."

Nektek ki a kedvenc Premier League játékosotok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!