Négyszeres EU LCS bajnok tér vissza a LEC-be, megvan az offseason első átigazolása

Négyszeres EU LCS bajnok tér vissza a LEC-be, megvan az offseason első átigazolása

League of Legends - Visszatér egy régen látott játékos, korábban a G2 színeiben láthattuk Európában.

Egy igazi veterán játékos tér vissza nyártól a LEC stúdiójába és az Idézők szurdokába. A playoff még javában zajlik, viszont a Schalke 04 számára ez el sem kezdődött, mivel az alapszakaszt a hetedik helyen zárták. Érthető a csapat és a vezetőség csalódottsága így nem is vártak sokáig, hogy bejelentsék a LEC első szezonközi átigazolását. 
06
A dzsungeles pozícióban történik változás. A tavaszi szakaszban Memento töltötte be ezt a szerepet, nyártól viszont Trick is itt lesz, egyenesen Koreából. Trick már megjárta korábban az EU LCS-t, akkoriban a G2 színeiben összesen négy bajnoki címet gyűjtött össze magának. Ezt követően visszatért hazájába, ahol a bbq Oliverst erősítette több-kevesebb sikerrel 2017 novemberétől, tavaly novemberig. A siker azonban az LCK-ban elmaradt, tavasszal 8., nyáron pedig 10. helyen végeztek, a csapat végül ki is esett a ligából, mivel ott még mindig nincs franchise rendszer, mint a két nyugati régióban.

Az átigazolást a csapat Twitteren jelentette be tegnap.

Külön érdekesség, hogy a Schalke 04-nél már játszik egy korábbi bbq Olivers-es tag, ő nem más, mint IgNar az alsó ösvényen. Neki sem ez az első alkalma itt nálunk, hiszen korábban a Misfits-et erősítette. Ők ketten próbálják majd a többiek mellett valahogy magasabbra emelni a csapatot, amire azért van szükség, mert ettől a felállástól sokkal többet vártak a szakértők.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy miként osztják a meg szerepet egymás között, vagy Memento esetleg végig a kispadon lesz-e. A nyugati régiókban még mindig nem túlzottan megalapozottak az 5+ főből álló csapatok és az akár meccsenkénti cserék. Tavaly a Fnatic ugyan élt ilyen lehetőséggel Bwipo és sOAZ között, de messze nem annyira elterjedt, mint például Koreában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!