Csak két régióban lesz Rift Rivals, de nálunk a legnagyobb show várható az eddigi évekhez képest!

Csak két régióban lesz Rift Rivals, de nálunk a legnagyobb show várható az eddigi évekhez képest!

League of Legends - Érkezik hamarosan a Rift Rivals és elég izgalmas meccsek várnak ránk!

A rájátszás még mindkét régióban tart, hiszen pár mérkőzés még hátra van, viszont a top három csapat mindkét nyugati régióban már kiderült. Nem minden régió volt ennyire szerencsés, ugyanis az eredetileg globális eseménysorozatként indult versenyt erőteljesen elkaszálták és mindössze az EU vs NA, illetve a KR vs CN vs LMS kerül idén megrendezésre, vagyis a többik versenyét egyszerűen nem tartja meg a Riot Games. 

06

Ez elég szomorú sok rajongó számára, de valahol azért érthető döntés is a Riot részéről. Bizonyára nem kevés pénz, idő és energia volt világ szinten ezeket megszervezni és arra is elég reális esélyt látunk, hogy a többi kisebb régióban ez nem annyira fizetődött ki sem nézőszámokban, sem egyébként, de főképp a csapatok kérték, hogy ne legyen. A LEC-nél is ezt tapasztaltuk, amikor a 12 nyelvű adásból végül csak ötöt tartottak meg, a Riot szemmel láthatóan kevesebb helyre szeretné jobban fókuszálni az erőforrásait, bizonyára itt is ilyen történt.

Nekünk viszont nincs okunk csüggedni, ugyanis talán minden idők legizgalmasabb Rift Rivals versenye vár ránk, már csak a csapatokat elnézve. A LEC-et nem más fogja képviselni, mint a G2, a Fnatic és az Origen, három igen erőteljes csapat. A G2 a puszta nyers tehetségből raktározott be erőteljesen, míg a Fnatic megmutatta hogy mennyi minden érhető el a megfelelő csapatmunkával és fejlődéssel. Az Origen pedig a kimért, taktikus játékstílust fogják képviselni, remélhetőleg valamivel jobban, mint legutóbb a G2-val szemben.

Észak-Amerikát sem akárkik fogják ám képviselni. Ott a Team Liquid tölt be hasonló szerepet, mint nálunk a G2, ők is rengeteg tehetséges játékossal rendelkeznek, akikkel megmutatták, hogy szinte bárkit meg tudnak verni, szinte. A TSM is itt lesz, akik pedig a Fnatic-hoz hasonlíthatóak kissé, bár nekik nem volt épp annyira nehéz indulásuk, mint Rekkles-éknek. Mindkétszer elverték a Team Liquidet, szóval érdekes lesz az erőviszony. A harmadik csapat Amerikából pedig természetesen a Cloud9, akik minden évben megmentik a régió becsületét a világbajnokságon, tavaly például az elődöntőkig mentek.

Ez a hat csapat fog egymással farkasszemet nézni és elnézve a játékosokat, szinte biztosan lesz min izgulni közöttük! A pontos dátumokat egyelőre még nem jelentették be, de bizonyára hamarosan ezt is megtudjuk majd!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!