TOTS előrejelzés NasziRolival:

TOTS előrejelzés NasziRolival: "Nehéz megítélni kik a legjobbak elől, viszont ez a trió lehet a befutó"

A 20 PL klubból mindössze 23 játékos kerül be a szezon legjobbjai közé, ezt igyekeztük megjósolni NasziRoli segítségével, aki alaposan átgondolta, majd összeállította a legnépszerűbb bajnokság általa vélt álomcsapatát.

Szerintem az simán elmondható, hogy a futball kedvelők számára legtöbbször a tavasz a legizgalmasabb, hiszen ilyenkor hajrázik az összes klub, hogy a szezon végén a lehető legjobb eredményt mutathassák fel. A FIFA rajongók körében pedig a Team of the Season is nagy szerepet játszik, éppen ezért NasziRoli hathatós segítségével, összeírtuk nektek, hogy kik lehetnek azok, akik a top ligákban a legjobbak közé kerülhetnek és rating upgradeben részesülhetnek.

Kezdjük először a Premier League-el, lássuk, hogyan alakulhat a 23 fős keret, akik jobb kártyát kaphatnak az EA-től. Nagy kérdés még a kiadó részéről, hogy már áprilisban kiadja-e ezeket a promókat vagy izgalmak közepette májusig kell várnunk.

"Valószínűleg tartom, hogy az EA 4-5-6 plusz ratinget fog adni a kiválasztottaknak. Akinek sok speciális kártyája van, illetve nagy már alapból, mint például Agüero (93), aki a BL révén, ha továbbjutnak 94-ig is eljut, de 98-nál nem fog nagyobb értéket kapni. A kezdőt, cserepadot, illetve a tartalékokat nem egyszerű összerakni, mivel ez egyénenként és véleményenként változhat, hogy kiket látna az ember szívesen egy ilyen együttesben. Az alábbi tippek a saját véleményemet tükrözik és az a célja, hogy összehasonlítsuk egymásét és megbeszéljük, hogy kik lehetnek a szezon legjobbjai."

Kezdjük rögtön a kapusokkal

"Alisson, Ederson, Fabianski hármas közül véleményem szerint csak kettő fog bekerülni. Én az alábbi kettőt tippelem, mivel be szoktak pakolni egy gyengébb kapust is."

  • GK: Alisson - Liverpool - 31 mérkőzés, 17 kapott gól nélküli meccs, 72 védés
  • GK: Fabianski - West Ham - 33 mérkőzés, 5 kapott gól nélküli meccs, 126 védés

Védelem

"A Liverpool kettőse azt hiszem megkérdőjelezhetetlen, mindketten remek formában játszanak, de az egész csapatuk remekül teljesít. A másik két védő azonban már kérdéses, hiszen rengeteg jó játékos van a PL-ben ezeken a posztokon. Wan-Bissaka kiemelkedett egy olyan középcsapatból, mint a Crystal Palace. Alderweireld pedig a PL egyik legmegbízhatóbb futballistája a hátsó alakzatban ebben az esztendőben."

  • LB: Robertson - Liverpool - 29 mérkőzés, 8 assziszt, 52 tisztázás
  • CB: Van Dijk - Liverpool - 31 mérkőzés, 3 gól, 1 assziszt, 176 tisztázás
  • CB: Alderweireld - Tottenham Hotspur - 27 mérkőzés, 150 tisztázás
  • RB: Wan-Bissaka - Crystal Palace - 27 mérkőzés, 2 assziszt, 90 tisztázás

Középpálya

"Egy 4-3-3 alapján Hazard akár padra is kerülhet ilyen esetben, mert én például egy Ndidi-t beválogattam a kezdőbe, de ez nem a játékosnak szól, hanem itt a poszt alapján igyekeztem összerakni az alap 11-et. Pogba végre azt a teljesítményt nyújtotta, amit egy PL szurkoló elvárhat. Az egyik partnere középen talán meglepő, hiszen olyan játékost választottam, aki a klubjából nagyon kiemelkedett, de nem a legerősebb csapatban focizik, viszont simán bekerülhet a TOTS-ba. Rajtuk kívül a Tottenham ázsiai szélsője, a pazar formában futballozó Son került még középre."

  • CM: Pogba - Manchester United - 27 mérkőzés, 11 gól, 9 assziszt, 11 kulcs passz, 128 szerelés
  • CM: Ndidi - Leicester City - 33 mérkőzés, 2 gól, 6 kulcs kulcs passz, 123 szerelés
  • CM: Son - Tottenham Hotspur - 26 mérkőzés, 12 gól, 5 assziszt, 4 kulcs passz, 20 szerelés

Támadók

"Na ezt a sort, ha valaki jól megjósolja, akkor annak adok egy piros pontot:). Nagyon nehéz megítélni, hogy kik a legjobbak elől, viszont én azt mondanám, az alábbi triónak óriási esélye van upgradet kapni."

  • LW: Sterling - Manchester City - 28 mérkőzés, 15 gól, 11 assziszt
  • RW: Salah - Liverpool - 33 mérkőzés, 18 gól, 9 assziszt
  • ST: Agüero - Manchester City - 27 mérkőzés, 19 gól, 6 assziszt

Cserék és tartalékok

"Fontos hangsúlyozni, hogy eleve már azt nehéz eltalálni, hogy kik kerülnek be a keretbe, hát még a kezdő, illetve a csere és tartalékok névsorát pontosan meghatározni. Arsenal szurkolóként egy pár futballistát beválogattam, de persze rajtuk kívül is van alternatíva. Szerintem Aubameyang és Torreira megkapja majd a TOTS lapját. De lássuk a többieket, hogy kikre is gondoltam."



NasziRoli egyébként nagyon aktív Twitchen, minden héten többször streamel és a Weekend League-et is követhetitek vele ha van kedvetek, így egyszerre tanulhattok és szórakozhattok a virtuális labdarúgás világában!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!