Hirdetés

Caps lett a tavaszi szakasz MVP-je, méltóan látványos videót kapott a Riottól!

Aioween | 19/04/15 15:42
Cikk mentése

League of Legends - Most őszintén, meglepődtünk egyáltalán?

Hirdetés

A G2 megnyerte a tavaszi döntőt, de ahogy a szokás lenni szokott, már a döntő előtt kiderült, hogy a teljes tavaszi szakaszra ki is kapja az MVP címet. Ahogy tavaly nyáron, úgy idén tavasszal is Rasmus "Caps" Winther nyerte ezt a megtisztelő kitüntetést, hiába változott rajta a mez tavalyhoz képest.

Bár volt egy-két hét a szezon vége fele, ahol gyengébben teljesített a csapat, ezt leszámítva a G2 szinte végig dominált és nem is nagyon találtak legyőzőre pár kivételes alkalmat leszámítva. Végül az alapszakaszt 13-5-ben zárták és abból az öt vereségből is pár akkor jött, amikor a G2 már bebiztosította az első helyet, így nyugodtan kísérletezhetett akár a színpadon is. Ezt meg is tették, illetve ott volt még Mikyx csuklósérülése, ami miatt PromisQ-nak kellett beugrania. Mindettől függetlenül a csapat azonban jól teljesített és ezt a döntőben is bizonyította.

Azonban MVP-ből csak egy lehet és ez az egy ember nem véletlenül lett Caps. Az egész régió legjobb játékosának tartják, pozíciótól függetlenül és számtalanszor bizonyította, hogy akármit képes játszani, ha kell, legyen szó akár gold funnelingről, vagy bármi másról. Ettől függetlenül Irelia, Akali és Zoe még mindig nagyon jól mutat a kezében. Ő egyébként a harmadik olyan játékos Európában, aki több mint egy szakasz MVP címmel rendelkezik. A másik két ilyen játékos Rekkles, illetve Trick.

Őt választották meg egyébként a legnagyobb százalékban az EU All-Pro csapatba, mellette olyan szerepelnek, mint Jankos, Mikyx, Cabochard és Kobbe. A Riot pedig erre az alkalomra is egy igazi parádés videót rakott össze, ahol Caps legszebb pillanatait elevenítik fel, nagyon látványos módon.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?