A Riot Games 12 év után váltott logót, érkezhet az új játék?

A Riot Games 12 év után váltott logót, érkezhet az új játék?

League of Legends - A Riot szeret titokzatos lenni és rejtett jelekkel kommunikálni, vajon ez is csak egy médiamutatvány a részükről?

Tegnap a semmiből, több, mint 12 év után a Riot Games hirtelen megváltoztatta a logóját. Mint minden arculatváltást, ezt is érdekesen fogadta a közösség, sokaknak nem tetszik az új design, ami jóval letisztultabb, mint az eddigi, ezzel is követve a modern trendeket.

Számtalanszor láttuk már a régit, hiszen minden egyes videó végén, vagy a VB nyitókon is ezzel indul az adás, mondhatni már beleégett a tudatunkba, de ezt most elfelejthetjük. A sok ligákon belüli változásokon felül a Riot a kinézetét is újítja. Alább láthatjátok a régi, illetve az új logót is. 


A bezárt ököl maradt, de egy sima piros hátteret kapott és nincs semmilyen körvonala a dolgoknak. Sokkal minimalisztikusabb az egész és mivel elég nagy az eltérés a régi meg az új között, a közösséget is megosztotta a dolog. Volt akinek tetszett, mások követelik vissza a régit. A kommentekből is látszik, nincs egyöntetű vélemény.

A leggyakrabban spammelt komment az alábbi:

"Please for the love of god... Don't..."

"Kérlek, az Isten szerelmére... Ne..."

Nyilvánvalóan látszik, hogy ez már inkább egy meme is egyben, de azért akad olyan is, akinek bejön az új design.

Az arculatváltás azonban felvet egy másik kérdést is. Bő egy éve pedzegeti már a Riot Games, hogy a League of Legends 10. életévében, azaz idén tervezik az új játékukat. Ezt már többször is kijelentették a Riot Games alapítói, Mark Merril és Brendon Beck. Emiatt léptek vissza a LoL aktív fejlesztésétől, hogy új projektjükön dolgozzanak, amiről egyelőre nagyon hallgatnak. Sok elmélet látott már napvilágot, hogy MMO lesz, esetleg valami lövöldőzös hős alapú játék, mint amilyen azóta az Apex Legends, de egyes pletykák egy fighter game-ről is beszéltek.

Mindenesetre valószínűleg nem véletlen, hogy pont most váltottak design így a semmiből, reméljük, hogy ez már az előjele lehet valami igazán újnak és ha már amúgy is a levegőben van egy teljesen új játék, most lenne a legjobb idő meglebegtetni az első híreket róla. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!