Négy elavult karakter is új külsőt kap: Ashe, Blitzcrank, Caitlyn és Jax!

League of Legends - Nem éppen tegnapi karakterek, ez már látszott is a kinézetükön.

A Riot folyamatosan próbál lépést tartani az egyre nagyobb igényekkel szemben, éppen ezért kezdték el egy-két éve az elavultnak titulált hősök kinézetét javítani. Az utóbbi időben több karakter is megújult, mint például Riven, vagy Olaf. A soron következő karakterek pedig nem mások, mint Ashe, Blitzcrank, Caitlyn, Jax, illetve egy kicsit visszatér Renekton is.

A Riot ezzel szeretné valamivel javítani a játékérzetet, hiszen nem mindegy az sem, főleg a casual játékosoknak, hogy miként is néz ki az adott hős, akit éppen választottunk. Bőven akadnak még hősök, akikre szintén ráfér a figyelem, de csak szép sorban lehet haladni, sajnáljuk Udyr.

Ashe mondhatni nem annyira régen kapott újítást a játékmenetet, illetve a képességeit illetően, legalábbis úgy tűnik, mégis 4 évről beszélhetünk, hiszen az 5.9-es patchben kapta mostani formáját. Minden képességét finomították az alábbiak szerint.


Az alaptámadások jegesebbek, a Q több csillogást kapott, a W tisztább hangokat kapott, az E egy fagyos sast küld ki, ami hóként porlik szét becsapódásnál, az ulti pedig fenyegetőbbnek és hidegebbnek tűnik. A passzív pedig szintén fagyosabb.

Ha már amúgy is új passzívot és ulti passzívot kap, épp itt az ideje vele is foglalkozni egy kicsit, meg egyébként is elég csúnyácska szegény, így érthető, hogy a fejlesztőknek rá esett a választása. Nézzük mit alkottak!


Az alaptámadások új hatást kaptak, a Q végre tényleg azt a távot mutatja, ameddig elér és a hitbox is jobb lesz. A W több elektromos effektet kapott, az E ugyanez, csak az öklökkel és újabb felütési animációt is kapott. Az ulti is végre jobban szinkronban van a tényleges hatótávval, így látjuk hogy meddig tart. 

Caitlyn sem egy mai karakter, így érthetően rá is rá fért már a ráncfelvarrás.


Az alaptámadásokat tisztították és a fölös zajokat kiszedték, jobban látni a becsapódást. A Q-nál ugyanez megtörtént, illetve az indikátor a képesség mindkét felét mutatja. A W is kevésbé zajos, jobban látszik a lekötés, illetve megkülönböztethetőbbek, attól függően, hogy a mieink, vagy az ellenfélé. Az E-t is letisztultabbá tették, a lövedék ténylegesen akkora, mint a hitbox. Az ulti az animáció jobban passzol a mozgáshoz és kevésbé zajos. A passzív fejlövés láthatóbb, új lövedéket kap, egyértelműbb, hogy mikor lövünk nagyot.

Jaxnek a legújabb skinje elég jó lett, de az alap kinézete és egy-két régebbi is eléggé idejét múlt.


Erősebbnek ható alaptámadást kapott, a Q tisztább, a W aktiválása szembetűnőbb és ilyenkor lángra lobban a lámpás, nagyobbat is csap. Az E szintén észrevehetőbb és mutatja a kábítás tényleg hatótávját. Az ulti több particle-t kapott, így látványosabb lesz.

Végül, de nem utolsó sorban Renekton, ő azonban csak a hangok terén változott.

Jobban passzolnak majd az új hanghatások mind érzetre, mint hangerőre az eddigi képességekhez.

Hogy tetszenek az új kinézetek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!