Leggyakoribb kitiltások, távozó és maradandó változások - ARAM

Leggyakoribb kitiltások, távozó és maradandó változások - ARAM

League of Legends - A tegnapi frissítés eljövetelével néhány változtatásnak mennie kellett az ARAM játékmódból.

A korábbi frissítésben megjelent néhány újítás, mint a hősök kitiltásának lehetősége, illetve volt kettő új tárgy és egy újdonsült idézői képesség is. Ezen változtatások úgy kerültek bevezetésre, hogy majd a játékosok visszajelzései alapján döntenek sorsukról. Nos, hogy mi maradt meg ezek közül?Nos, lehet, hogy viccesen fog hangzani elsőre, de semmi. Minden egyes változtatás visszavonásra kerül, arról azonban nincs hivatalos információ még, hogy csak átmenetileg, vagy véglegesen. A hősök kitiltásának lehetősége nagyon sok játékost, köztünk engem is magával ragadott és sokkal többet játszottam ennek köszönhetően ebben a játékmódban, mint előtte valaha.

Riot Mort azonban elárulta, hogy a különböző régiókban egyénileg, illetve, hogy az összes régióban együttesen melyik hősök voltak a leggyakrabban kitiltva! Vicces, hogy egyedül a KR szerver volt az, ahol Brand nem az első helyen végzett, ott ugyanis 8,9%-os aránnyal csak a 32. helyet kapta meg. Sona és Ziggs nem kerültek be a globális top 10-es listába, illetve Trundle alig volt bannolva, ellenben a győzelmi aránya mégis 52,5% volt!

Azonban vannak kisebb módosítások, amik megmaradtak, mint például a Warmog vértjének finomítása, illetve a minion hullámok variálása. Végezetül pedig úgy döntöttek a fejlesztők, hogy az ARAM hősei néhány havonta egyensúlyban lesznek tartva, látván, hogy az előző erőviszonyt módosító változtatások mennyire pozitív irányba lendítették a játékmódot.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!