Így reagált néhány ír labdarúgó a FIFA kártyáin látható értékekre

Így reagált néhány ír labdarúgó a FIFA kártyáin látható értékekre

Kissé talán megszeppentek a srácok, hiszen nem mindennap találkoznak a virtuális énjükkel.

Annak dacára, hogy lassan a szezon végéhez érkezik az európai labdarúgás, a FIFA 19 még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Ha ezt vesszük ez a játék nagy lehetőséget rejt a rajongóknak , hogy kölcsönhatásba lépjenek kedvenc csapataikkal, de ne felejtsük el, maguk a labdarúgók közül is sokan lelkes játékosok. Nem is hinnénk mennyire meghatározza sokszor a futballisták mindennapjait, hiszen van aki sokat játszik, és vannak olyanok, akiket a játékban kapott értékek izgatnak jobban. Ha netalán valaki túl komolyan veszi a FIFA19-et és a virtuális világot, akkor bizony szívatások és nézeteltérések is kialakulhatnak. 

Szerencsére az angol másodosztályban található klubban, a Sheffield Unitedben futballozó ír labdarúgók nem ilyen heves vérmérsékletűek. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne érdekelné őket az EA idei üdvöskéje és bizony meg is van a véleményük róla. Arról is, hogy mit lehetne javítani a lapjukon. Enda Stevenst, David McGoldricket és John Egant szembesítették most a FIFA19-beli énjükkel.

Stevens

A passzolással (62) nem volt éppen kibékülve, szerinte ugyanis ettől jóval jobban játssza meg társait.

McGoldrick

Előző társa 70-es értékétől ő bizony többre tartja magát, máskülönben nem érezné teljesen hitelesnek a dolgot. Bár a 71-et elfogadja, de azért pár értékkel lehetne növelni.

Egan

Ő kapta a legmagasabbat, és meg is jegyezte, hogy a 49-es lövés tuti magasabb Endáénál, és ez megnyugtató számára.

Mivel a Championship három fordulóra van a végétől, és a Sheffieldnek hatalmas esélye van a Premier League-be való feljutásra, az esetleges kimagasló teljesítmények bizony ezeket az értékeket is előre mozdíthatják a FIFA20-ban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!