Draven és Illaoi megállíthatatlanok egy súlyos hibának köszönhetően

Draven és Illaoi megállíthatatlanok egy súlyos hibának köszönhetően

League of Legends - Érdekes hiba található a játékban, ha Draven és Illaoi egy meccsen játszanak.

A 9.8-as frissítéssel érkezett a jelenség, mely valójában egy elég érdekes "interakció" Draven és Illaoi között. Az egyik népszerű YouTube videós, névszerint Phy hívta fel rá a közösség figyelmét, ezzel a jelenséggel ugyanis rengeteg arany előnyt lehet felhalmozni, mondhatni illegálisan.

Egy érdekes hibának köszönhetően Draven és Illaoi kombinációja könnyen az egyik legnépszerűbb és legfelkapottabb dolog lehet a napokban, míg a fejlesztők nem javítják a problémát. Draven Kleptomancyt választva az Illaoi által kihúzott lelkekből is tud aranyat farmolni, illetve ha Draven végzi ki a célpontot, akkor abban az esetben még az összegyűjtött jelzők utáni bónusz aranyat is megkapja! Igaz a Draven és Pyke, vagy Draven és Thresh kombinációk továbbra is népszerűbbek, érdemes óvatosan használni a Draven és Illaoi párosítást, mert sose tudni, mennyire fog tetszeni a fejlesztőknek ez a kis "easter egg".

RÚNÁK

Amennyiben nincs ötleted, hogy hogyan kellene használni, milyen rúnákkal és másodlagos rúnaággal, íme a mi ajánlatunk:

TÁRGYAK

Tárgyak tekintetében pedig javasolt egy The Bloodthirster, egy Infinity Edge, egy Rapid Firecannon, egy Phantom Dancer, egy Guardian Angel és ha már úgy érezzük, hogy a cipő sem kell, egy Mortal Reminder is elfér leltárunkban.

Mindenki tudja, milyen frusztráló egy erős és egyben jól táplált Draven ellen játszani, hát még azt követően, hogy az eddiginél sokkal több aranyhoz juthat sokkal hamarabb.

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.