ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 24. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 24. rész

League of Legends - Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

A Cottontail Teemo hőskinézettel ünneplik a húsvétot. A hőskinézetnél még a gombák is tojásokká változnak, a hőskinézet pedig idén már 9 esztendeje van a játékban, pontosan 2011 április 18-án jelent meg.Egy érdekes hibának köszönhetően Draven és Illaoi kombinációja könnyen az egyik legnépszerűbb és legfelkapottabb dolog lehet a napokban, míg a fejlesztők nem javítják a problémát. Draven Kleptomancyt választva az Illaoi által kihúzott lelkekből is tud aranyat farmolni, illetve ha Draven végzi ki a célpontot, akkor abban az esetben még az összegyűjtött jelzők utáni bónusz aranyat is megkapja!Amikor Anivia tojás alakot ölt, az újjászületés ideje alatt a chaten nem Anivia, hanem Eggnivia néven szerepel.Gnar amikor felölti Mega Gnar alakját, Aniviához hasonlóan a chaten is nevet vált, ezáltal Mega Gnarként látható a neve.Amikor Karthus vagy Sion megölik Zyrát, vagy csak assistot zsebelnek be belőle, 2 bónusz arannyal lesznek gazdagabbak. Ez az interakció egy utalás a Plants vs. Zombies nevű játékra. Ez a dolog akkor is érvényes, mikor Zyra öli meg valamelyikőjüket, csak akkor természetesen hozzá kerül az a 2 arany!

Még 5 évvel ezelőtti áprilisi tréfaként az OCE szerveren a Riot Games átnevezte a Sárkányt Dazza-ra, a Baron Nashort pedig Bazza-ra.Syndra is egy azon karakterek közül, akit Andrei 'Meddler' van Roon tervezett. A fejlesztés alatt a karaktert Darksovnak nevezték, vagy hosszabb nevén Dark Sovereignnek, néha Symnek. Majd ebből lett a Cyndra, végül úgy döntöttek, hogy a Syndra jobban esik a nyelvnek és a fülnek egyaránt.Kha'Zix neve a tervezési, illetve fejlesztési fázik alatt Teek volt. A "The Hunt in On!" küldetés Kha'Zix és Rengar között pedig egy utalás az Alien vs Predator filmre.

Még régebben a görög játékosok Mitikus Cassiopeia hőskinézetet kaptak ajándékba.

A Baron Nashor nagyobb sebzést okoz azon játékosoknak, akik mögötte helyezkednek el.

Ha van saját érdekességed, amit szeretnél, hogy megjelenjen a sorozatban, küldd el nekünk a huzsi@esport1.hu e-mail címre!

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!