Amikor már a Riot sem tudja komolyan venni Yasuot, memelordot csinál belőle - videó

Amikor már a Riot sem tudja komolyan venni Yasuot, memelordot csinál belőle - videó

League of Legends - Fura lesz ez a 2,5 perc, de hidd el megéri.

Furcsa párosításokat láttunk már az idők során, de olyat még nem nagyon, ahol Yasuoból hirtelen egy rapper lesz. Leginkább inteléséről és 0 10-es powerspike-járól ismerjük szegényt, ha velünk van. Ha az ellenfélnél akkor pedig egy elpusztíthatatlan állat, aki egyedül carryzi a meccset.

A Riot Games azonban összeállít egy kisebb stúdióval, illetve pár tartalomkészítővel, hogy ez a remekmű elkészülhessen. A zenét egyébként Joseph Dj-Jo" Feliciano alkotta meg, természetesen rengeteg ismert és sokszor hallott Yasuo mondat segítségével. A klipnek története is van, de azért túlzottan irodalmi mélységekre ne számítsunk. Az egész videó leginkább csak arról szól, hogy Yasuo miként trollkodja szét a csapattársait, ahhoz viszont nagyon ért. Elég sokan szembe mennek vele, de természetesen nem bírnak vele. 

Elsőként Teemo esik el, de őt követi még Wukong, Kayn és végül a fő gonosz: saját maga. Érdemes egyébként akár többször is megnézni a videót, ugyanis, tele van apró utalásokkal és easter eggekkel, ahogy azt már megszokhattuk a Riottól. Ami azonnal szemet szúrhat, az a "mi Yasuonk" és az "ő Yasuojuk" közti különbség, amire biztosan láttunk már példát a saját solo queue meccseinken. Ugyanúgy látunk utaló jeleket az URF-ra, vagy a Nexus Blitzre is, illetve Kayne megjelenése szintén egy utalás a tavalyi Odyssey eseményre.

Nem biztos, hogy pont erre a videóra volt szükségünk így Húsvét alkalmából, de mindenesetre ezt kaptuk. 

Neked mi volt a kedvenc pillanatod?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!