Szeretnél ingyen skint 1350 RP értékben? Akkor ne maradj le nyereményjátékunkról!

League of Legends - Hatalmas nyereményjátékkal érkezünk az oldalon regisztrálók számára!

Ha esetleg még nem hallottál volna róla, az Esport1 oldala megújult, mostantól már regisztrálni is lehet. A regisztrációval pedig kommentelhetsz cikkek alá, reagálhatsz rájuk, küldetéseket teljesíthetsz pontokért, melyeket később különféle nyereményekre válthatsz be. Mi pedig szeretnénk a saját magunk módján megköszönni a regisztrációkat, mégpedig egy nyereményjáték képében!

Ehhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalra a GoodID applikáción keresztül. Hogy ezt miként tudod megtenni, arról az alábbi cikkünkben olvashatsz, de eléggé egyértelmű a folyamat, bizonyára más oldalakon is találkoztál már vele. Ha az alábbi képre kattintasz, minden tudnivalót megkapsz, illetve rögtön a cikk elején találsz egy hasonló gombot, ami azonnal a regisztrációs felületre visz. Fontos, hogy a GoodID-val regisztrálj, a nyereményjátékban ugyanis csak ezzel vehetsz részt.

És hogy mi a teendőd a regisztrációt követően? Nincs más dolgod, mint az elkészített profilod linkjét betenni kommentben az alábbi poszthoz.


Ugyan minden résztvevő profil csak egyszer nyerhet, de az esélyeidet növelheted, ha nem csak a fentebbi Facebook poszt alá, hanem közvetlenül ez alá a cikk alá is beteszed a profilod linkjét kommentben. Ezáltal kétszer is bekerülsz úgymond a kalapba, vagyis duplaesélyed van nyerni!

De mit lehet nyerni? Összesen három darab hőskinézetet sorsolunk, egyenként maximum 1350 RP értékben! És hogy pontosan melyiket is? Ez már teljesen rajtad múlik, ugyanis az 1350 RP értékben azt választasz, amit csak szeretnél! Szóval ne habozz tovább, regisztrálj ma, linkeld be a profilod minél több helyre és nyerj egy általad választott hőskinézetet!

Várjuk a profiljaitok linkjeit kommentben itt a cikk alatt, a fentebbi Facebook poszt alatt!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!