A RISE, POP/STARS és az  Awaken után itt a következő LoL sláger az MSI tiszteletére!

A RISE, POP/STARS és az Awaken után itt a következő LoL sláger az MSI tiszteletére!

League of Legends - Újabb slágergyanús alkotás a Riottól?

Hamarosan kezdetét veszi az MSI, azaz a Mid Season Invitational versenye! A világbajnokság után talán ez a legnívósabb nemzetközi torna, hiszen az összes régióból csak és kizárólag a legjobb csapatok jönnek, vagyis, akik megnyerték a tavaszi szakaszt. 

És hogy mennyire lesz durva az idei MSI mezőnye? Eléggé! Itt lesz egyrészt a jelenlegi világbajnok Invictus Gaming, miután 3-0-ázták a JD Gaminget. A leglegendásabb és legismertebb LoL csapat a világon végre visszatér, azaz az SKT T1, akik szép lassan már csak T1 néven futnak majd. Ők 3-0-ázták a sokak által a világ legjobb csapatának titulált Griffint, szóval Fakerékben még mindig van azért erő. A valaha volt legerősebb európai gárda, vagyis a G2 Esports képvisel majd minket. Dominanciájuk egyszerűen megkérdőjelezhetetlen a régióban, az Origent úgy verték el a döntőben, ahogy nem szégyellték és ha valaki, akkor ők hozhatnak nekünk dicsőséget. Hasonlóan nagy erőt képvisel a Team Liquid is szintén sok sztárjátékossal, igaz náluk a különbség már nem volt annyira látható, ők ugyanis 0-2-ről fordítottak a TSM-mel szemben a döntőben.

Ha a játékosokat nézzük, a 2014-es (Mata), 2016-os (Faker) és a 2018-as (Ning) világbajnoki MVP is jelen lesz, nem beszélve a korábbi világbajnokokról. Ez jelenleg a teljes mostani Invictus Gaming felállása, Faker, illetve Mata az SKT-ből, valamint Impact és persze CoreJJ a Team Liquidből.

A Riot pedig szerette volna méltóan megünnepelni az idei MSI-t, mert bőven van mit. Az utóbbi időben láthattuk több ízben is, hogy a Riot Games egyre nagyobb hangsúlyt fektet a zenei vonalra és jobbnál jobb zenéket adnak ki. Tavaly rögtön két VB dallal is megleptek minket, mindkettő más miatt volt fantasztikus a maga módján. Természetesen a RISE-ról, valamint a POP/STARS-ról beszélünk.


Idén pedig az Awaken című remek alkotás jött a 9. szezon indulásának tiszteletére, amihez ráadásul egy budapesti stúdió készítette a klipet.

Klip ugyan ezúttal még nincs, lehetséges, hogy a későbbiekben lesz, viszont készült egy megint csak nagyon hangzatos himnusz az MSI-ra. "Bring Home the Glory", azaz Hozd haza a dicsőséget címmel látott napvilágot, amiben Sara Skinner is részt vesz énekesként.

Mit gondolsz, méltó utóda az eddigi slágereknek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!