Pentakill egy gombnyomással? Ilyet se gyakran látni!- videó

Pentakill egy gombnyomással? Ilyet se gyakran látni!- videó

League of Legends - Néha elég egy jól időzített gombnyomás is.

A League of Legends pontosan azért szép és megunhatatlan, mert bármelyik pillanatban történhet valami új, esetlegesen váratlan. Pentakillt szinte már biztosan láttunk az életünkben és nem csak az Idézők szurdokában, hanem az Ordító szakadékban is. Sokkal kisebb a pálya, össze vannak zsúfolva az emberek, nem igazán tudjuk elkerülni a csatát.

Az alábbi videóban is ennek láthatjuk ékes példáját. A főszereplő ezúttal nem más, mint Evelynn, aki 14-es szinten már bőven rejtőzködik, így keresheti a megfelelő pillanatot a támadásra. Épp csattan a Kindred ulti csapatánál, hogy életben tartsa magát, illetve a többieket is védje, míg az ellenfél láthatóan ezzel nagyon el van foglalva. Nem igazán figyelnek a körbekerülő Evelynnre, aki csak a tökéletes pillanatra vár. Páran már amúgy is alacsony életerőn voltak, köszönhetően Master Yi-nek, aki pont nem halt bele a befutásba és sikeresen Alpha Strike-ozott egyet. Pont ebben az időben ért be közéjük Evelynn.

Ezt követően már nem volt más dolga, mint megnyomni az R betűt és azonnal hullott mindenki, mint a légy. Az eredmény pedig egy gyönyörű és igen ritka egy gombnyomásos Pentakill.

Well that just happened (one click penta) from r/leagueoflegends

Te milyen szép Pentakillt láttál már, vagy esetleg csináltál? Ha van róla kliped, küld el nekünk kommentbe! Addig is itt egy gyűjtemény ihletnek a 100 legszebb Pentakillről 2019-ben!

Neked melyik a kedvenced?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!