Újabb tárgyat vesznek ki a játékból a 9.9-es frissítésben!

Újabb tárgyat vesznek ki a játékból a 9.9-es frissítésben!

League of Legends - Valószínűleg nem sok embernek fog hiányozni.

Múlt héten jelent meg a 9.8-as frissítés, tehát a ezúttal még nem lesz váltás, de jövő héten már igen, ami a 9.9-es patch lesz. Riot Repertoir osztotta meg a legújabb terverket, természetesen ezúttal is Twitteren. Elég nagy patch-nek ígérkezik a 9.9, nézzük meg mire is számíthatunk!

Érdekes irányba mozdult el a Riot Games a hősök terén, amire az egykori profi topos, Wickd is felhívta a figyelmet. A jelek szerint inább azokat a hősöket nerfelik, akikkel egyébként élvezetes a játék, míg az unalmasabbakat erősítik. Példákat is hozott rá. Darius, Lissandra, Maokai, Shen és Volibear nem éppen világmegváltó játékmenetéről híres, míg Hecarim, Jarvan IV és Rek'Sai szinte mindenki számára izgalmas lehet. Már megint itt a listán Akali is, aki már számos nerfet kapott és ez érezhető is a számain. A magasabb eloban azonban még mindig problémát okoz, ezért további nerfek várhatóak rá, annak ellenére, hogy győzelmi aránya nem kiemelkedő.

A Sylas buffokon is csak pislogunk, míg korábban mindenki panaszkodott rá, most pedig elindulunk visszafele. Mintha egy hullámvasúton lennénk, de ebben a szindrómában több karakter is szenved, mint a korábban említett Akali is.

Nem feltétlenül buffot, vagy nerfet, inkább átalakítást kap több karakter. Aatrox esetén az ulti és az ujjáéledés változhat jelentősen, Blitzcrank újításáról már tudunk, Kennen is az ellenállásokat az ultiból kapja majd, nem az E-ből. Kindred esetén még nem tudjuk pontosan mi a terv, Rakanról sokat olvashattunk mostanság és ha valakire, Shacora ráfér bármilyen segítség. Sorakáról a mai PBE-ben is olvashattunk, Tahm Kench-nél pedig még mindig azon dolgoznak, hogy a játékosok offenzíven is használják a W-t.

Nem csak a hősök változnak, rengeteg rúnát is erősítenek illetve egy tárgyat. Buffokat kap a Bone Plating, a Celerity, a Cheap Shot, a Conditioning, a Ghost Poro, a Relentless Huntert, a Scorch-ot, a Taste of Blood-ot, a Transcendence-et, valamint az Ultimate Huntert. Ezek közül több rúnát nem használunk, viszont akadnak olyanok is, amiket igen, igaz sokszor a kényszer visz rá. Itt szeretnének kicsit rendet rakni talán, bár a Bone Platinget tudatosan nerfelték le anno, a Ghost Porot pedig már így is elég OP-nak tartják. Szintén erősödik a Manamune, melyet jelenleg szinte kizárólag Ezreal használ.

Nerfet kap viszont a Magical Footwear. Tény, hogy sokat számít 300 arany megspórolása, illetve a +10 mozgási sebesség is jól jön, de cserébe 10 percet várunk alapból, amiből lejön fél perc kiiktatásonként. Kérdés, hogy melyik aspektusát gyengítik majd a rúnának. 

A tegnap már említett sutyerák módosítások is be vannak ütemezve, illetve végre valahára kezdenek valamit az Aftershockkal.

A Hunter's Potiont pedig egy az egyben kiveszik a játékból, ami érthető, mert szinte senki nem használta már. Minden tábor után töltött vissza egy használatot, viszont mivel manapság nem kifejezetten a farm heavy dzsungelesek mennek annyira és egyébként is elég jó sustaint kapunk már önmagában a dzsungeles tárgyaktól, a jelenléte teljesen indokolatlanná vált, így talán érthető a Riot döntése.

Te használtad valaha is a Hunter's Potiont?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!