TOTKS SBC: Számok alapján Jovic megkapta az eddigi legjobb lapját

TOTKS SBC: Számok alapján Jovic megkapta az eddigi legjobb lapját

Az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában Luka Jovic, az Eintracht Frankfurt labdarúgója pazar formában játszott, az EA meg is jutalmazta az eddigi legjobb lapjával.

Nagy meglepetésre az Eintracht Frankfurt bejutott az Európa Liga idei kiírásának elődöntőjébe, ahol a Chelsea ellen vitézkedhetnek majd. Egyik legjobbjuk, Luka Jovic ebben a szezonban 12 mérkőzés alatt 8 találatot jegyzett a második számú nemzetközi kupasorozatban. Nem véletlen tehát, hogy az EA is felfigyelt a szerb tehetségre, aki még mindig csak 21 esztendős, ezért kiadtak a nevével egy UEFA Europa League Team of the Knockout Stages lapot.

A korábban megjelent Future Star lapja is egyébként 88-as ratinggel érkezett, azonban az összes statisztikáját figyelembe véve ez a mostani egy hangyányival jobbra sikeredett papíron. Igaz, hogy egyel lassabb és rosszabbul passzol, de jobban lő és fizikálisan is erősebb, valamint a Total In-Game Stat eredménye 2198, míg az FS kártyája csak 2174-el büszkélkedhet. Nagy erőssége még a játékosnak az 5 csillagos gyengébbik lába, valamint a befejezést illető mutatói: 94 finishing, 98 shot power, 90 volleys, 99 heading accuracy. Egy Engine chemistry-vel pedig még inkább felturbózhatjuk a csatárt és akkor akár kezdővé is válhat csapatunkban. A beszerzéséhez nagyjából 160k coinra lesz szükségünk és két feladatot kell teljesítenünk:

FIFA 19 TOTKS Jovic SBC - Bundesliga

Követelmény

  • Német Bundesliga játékos: Min. 2
  • Team Rating: Min. 85
  • Team Chemistry: Min. 80
  • Kerethez szükséges játékosok száma: 11 

Jutalom: 1 * PRIME GOLD PLAYERS PACK

Várható ár: PS4 - 101K, Xbox One - 101K, PC - 136K.

01

FIFA 19 TOTKS Jovic SBC - 84-Rated Squad

Követelmény

  • TOTW játékos: Min. 1
  • Team Rating: Min. 84
  • Team Chemistry: Min. 80
  • Kerethez szükséges játékosok száma: 11

Jutalom:  1 * MEGA PACK

Várható ár: PS4 - 58K, Xbox One - 61K, PC - 73K.

02

A szerb labdarúgó legújabb lapját április 30-ig szerezhetjük meg SBC-ken keresztül.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!