Hamarosan megint az új hősök kapják a főszerepet, kettőt is bejelentett a Riot Games!

Hamarosan megint az új hősök kapják a főszerepet, kettőt is bejelentett a Riot Games!

League of Legends - Mordekaiser és Pantheon után egy időre szüneteltetik a VGU-kat.

A Riot beszámolt közeljövőbeli terveiről és hogy mire is számíthatunk még az idei évben. Ahogy ők is mondták, egy kicsit más irányba eveznek ezúttal, de nézzük, mit mondanak a fejlesztők.

A régi hősök javítása

2017-ben összeolvadt két csapat a Rioton belül. Azok akik az új hősöket fejlesztették, illetve, akik a már meglévőkön dolgoztak egy gárdává váltak, hogy új dolgokkal foglalkozhassanak. Ekkor került terítékre a VGU, amiből már számosat láthattunk, elég csak Swainre, Ireliára, Aatroxra, Akalira, vagy Nunura gondolni és továbbiak is várhatóak. Emiatt történhetett az, hogy 2018-ban több rework jött, mint ténylegesen új hős. Ennek az is az oka, hogy lassan már közelítünk a 150 hős felé és az újabb karakterek helyett inkább a régieket szeretnék újra élvezetessé és játszhatóvá tenni.

Egy nagy projekt vár még a csapatra, talán ez lesz a legnehezebb, ez nem más, mint Mordekaiser. Ha vele is végeztek, ezt a mostani ciklust lezárják és újra az újonnan megjelenő hősökkel foglalkoznak a jövőben, azaz 2019-ben több karakter várható, mint mondjuk tavaly. Emiatt a játékmenetet sem tervezek annyira alapjaiban megváltoztatni. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy innentől egyáltalán nem foglalkoznak majd VGU-kkal, azaz teljes ráncfelvarrásokkal régebbi karaktereknél, de mostantól a háttérbe szorulnak, mert amit akartak, azt már felújították nagyrészt. A listán azért még szerepelnek nevek, de a Riot szerint a legrosszabb helyzeteket már megoldották.

Mordekaiser

Áttérve kicsit Mordekaiserre. Az ő frissítése a Riot állítása szerint már elég jó ütemben halad, igaz, sok részletet nem igazán láthattunk még róla. Azt elmondták, hogy minden képességét frissítették, vagy teljesen kicserélték, de azért figyeltek arra is, hogy az alapvető stílusa megmaradjon, hogy félelmet keltsen és mégis helye legyen a mostani hősök között.

Az új hős

Beszámoltak kicsit az új hősről is, ami hamarosan érkezik. Annyit tudni róla, hogy solo lane-en lesz, és sebzés orientált orgyilkos lesz! Elég régóta nem volt ilyen és nincs is annyira sok belőlük a játékban, pedig sokan szeretik őket. A dzsungelből érkezik majd a jövevény és egy teljesen új népet ismerhetünk meg általa, akik eddig külön, a világtól elzárva éltek, a hős pedig a környezetét felhasználva fog majd mozogni a pályán.

Az élet Mordekaiser után

Nagyon régi karakter már szegény és ez a játékmenetén, valamint a kinézetén is látszik. Itt is egy teljes átalakításról lesz szó, azaz új kinézet, új képességek várhatóak, ám azért utóbbinál pár régi dolgot szeretnének megtartani valamilyen formában, inkább csak modernizálva azt. Az agresszivitást megtartanák nála, de új döntések elé állítanák a karaktert, feltételezhetően a végső képessége kapcsán, illetve nagyobb szerepet kapna a hatalmas pajzsa is.

Az év vége fele pedig egy nagyon rendhagyó lövészt is terveznek, akiről ennél többet nem árultak el, de egy mozgó gif-et azért megosztottak velünk.

05_Teaser-HalfFrames

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!