Képek, két videó és az esetleges képességek is kiszivárogtak Yuumiról, az új támogatóról!

Képek, két videó és az esetleges képességek is kiszivárogtak Yuumiról, az új támogatóról!

League of Legends - Több kép mellett egy nagyon rövid videó is kiszivárgott Yuumiról.

Eleinte csak pár kép jelent meg, de azóta a yuumimains subredditen folyamatosan jönnek az infók róla! Amit lehet látni már most, hogy egy macska típusú hősről van szó, aki nem annyira félelmetes, mint Rengar. Nagyon aranyosnak és kedvesnek tűnik, mint sok támogató karakter, ám idő előtt derült fény rá. 

A League Partner Program részeként kapta meg az egyik tartalomgyártó és véletlenül kitette a videót a csatornájára, amit korábban a Riotnál vettfel. Mielőtt levették volna, készült pér screenshot róla, illetve a kezdő képernyőt is lementették.



Ezekkel a képekkel más oldalakon már biztosan találkoztatok, de akad még egy negyedik is, ahol egy igen nagy területi képességet figyelhetünk meg nála.

A pontos hatása még nem teljesen ismert, sőt két rövid videó is kikerült róla most nemrég.

Interesting ... mostly cute, but interesting ... from r/yuumimains

És ez még nem minden. Azt nem tudjuk garantálni, hogy az alábbi lista teljesen biztos, de egy esetleges képességlista is kiderült róla.

A passzívja feltöltendő képesség, mint a Statikk. Ha feltöltődik, a következő alaptámadása lassít találatra és némi plusz mágikus sebzést is okoz. Elég alap passzív, ami az AA poke-ra van.

A Q-ja egy skillshot, ami mágikus sebzést okoz és nem halad át minionokon. Ha skillshot legalább egy másodpercen keresztül a pályán halad, lassít és további plusz sebzést okoz. Ha a W aktív, akkor követi a skillshot a kurzorunkat, vagyis célozhatunk vele folyamatosan, mint a Wantedben a megcsavart golyókkal. 

A W-vel odadashelünk és belemászunk egy célpont szövetséges hősbe, ami idő alatt célozhatatlanok vagyunk, mondhatni megszálljuk. Ez idő alatt a hős, akihez csatlakoztunk erősebb lesz. Nem tudnak minket kilökni belőle, kivéve, ha a csatlósunk meghal. Ki is tudunk dashelni belőlünk, ha meghalnak és a dash alatt is egy kis ideig célozhatatlanok vagyunk. Hősről hősre ugrálhatunk, támogatva ezzel őket. Ebben a formában nem tudunk alaptámadást végezni és persze odamegyünk, ahova a gazdatestünk. Viszont a képességeinket minden további nélkül használhatjuk így is.

Az E két töltettel rendelkezik, mint a Vel'Koz W. Ha elhasználunk egy töltetet, akkor gyógyulunk. Ha mindezt a W formában tesszük, akkor ez a szövetséges is gyógyítja, akiben éppen vagyunk.

MFW There's now a cat support to main from r/yuumimains

Az ultija pedig igen érdekes. Összesen hét hullámot szórunk ki, amivel AoE mágikus sebzést okozunk, valószínűleg ez látható az utolsó képen. A sebzés le is köti az ellenfeleket, ha legalább három hullámmal eltaláltuk őket. Bármit tudunk tenni a képesség alatt, amíg kilőjük a hullámokat, azaz mozogni, támadni, képességet használni, hősről-hősre ugrálni, stb. Ha minden igaz viszont célozni úgy tudunk majd, hogy nem kurzorral, hanem amerre a karakterünk éppen néz. 

Mit szóltok az új hőshöz? 

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!