Hozd magad formába bLYYY-jal közösen - Indulhat a Burpee Challenge!

Hozd magad formába bLYYY-jal közösen - Indulhat a Burpee Challenge!

Az ismert PUBG és Apex streamer egy új projektbe kezdett bele, melynek célja, hogy ne csak kockák, hanem #fittkockák legyünk!

A testmozgás kérdése egy soha el nem múló probléma a gaming világban. Az egyértelmű, hogy szükség van rá, a problémát azonban az adja, hogy nagyon sok játékos erről megfeledkezik, az egészségi állapotuk pedig romlásnak indul. A profi e-sport csapatoknál már bevett szokás, sőt kötelező elem a heti két-három alkalommal rendszeresített fizikai edzés. A játékosok személyi edzőt kapnak, aki átmozgatja minden végtagjukat, és gondoskodik arról, hogy ne tunyuljanak el.

Ugyanezt mi magunk is megtehetjük, ám nem feltétlen kell ehhez lemondanunk a játékról. A legjobb, hogyha a kettőt összekapcsoljuk. bLYYY nemrég egy elsőre igencsak hatékonynak ígérkező kihívásba kezdett bele, mely a bLYYY Burpee Challenge nevet kapta. A kihívás lényege, hogy 4-5 óra játék után a killek és halálok számát egy adott szorzóval megtolva kiszámoljuk, hogy hány darab gyakorlatot kell elvégeznünk. 

A Burpee igazából egy négyütemű fekvőtámasz, ami az egész testünket átmozgatja és remek lábedzés lehet már pár sorozat megcsinálása után is. Természetesen nem csak nektek kell ezt elvégezni, önmagát is kihívta erre a Challenge-re bLYYY, így a stream végén láthatjátok majd, ahogy betartja a szabályokat és elvégez pár guggolást vagy éppen Burpee-t. A túlsúly országunkban is hatalmas probléma, ülőéletmód mellett pedig exponenciálisan nő ennek az esélye, így egy kis edzés senkinek sem árthat. Minket is erősen megihletett bLYYY, hogy néha mozogjunk, reméljük ti is hasonlóan tesztek majd. Ha kedvet kaptatok hozzá és szeretnétek hirdetni a testmozgás igéjét, akkor nyugodtan használjátok a #blyyyburpeechallenge-et Facebookon vagy éppen Instagramon is!

Nemrég egyébként már lement egy olyan adás, ahol bLYYY követte a szabályokat, ezt itt visszanézhetitek.

Nézd meg bLYYYPLAYS ???? #BLYYYBURPEECHALLENGE ???? VÁGJUNK BELE, CSINÁLD VELEM EGYÜTT ???? BLYYY.HU ???? című tartalmát a twitch.tv weboldalon

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!