Ilyen a cuki cica játékon belül, Yuumi gameplay videó

Ilyen a cuki cica játékon belül, Yuumi gameplay videó

League of Legends - A cukiságfaktort kimaxolva megleshetjük, milyen is lesz Yuumi játékon belül.

A legtöbb League of Legends rajongó már türelmetlenül várja a Riot Games legújabb hősét, aki nem más, mint Yuumi. Ő pedig igen, jól látjátok, egy cuki kiscica. A karaktert most először láthattuk először, hogy milyen is a játékban, a saját kis pozíciójában.
A két streamer Yuumi és Twitch duoját vitte harcba egy Vayne és egy Soraka ellen, és mit ne mondjak, elég érdekes matchup volt.

A Q képessége nagyon vicces készségnek tűnik a játékon belül is, mely nagy fájdalmat okoz végső célpontjának. Egy szövetségesre Csatlakozva irányított képesség lesz belőle, amit az ellenfélnek nehezebb lesz az átlagosnál kikerülnie. Mindössze 60 manába kerül, mellyel könnyen lehet tradelni a játék korai szakaszában és potenciális lassításra ad lehetőséget.

A legnagyobb dolog amit megjegyeztek a Yuumival és ellene való játék során, hogy a mobilis képességeinek köszönhetően szörnyű ellene játszani. W képessége lehetővé teszi, hogy csapattársról csapattársra ugráljon, és míg ezt teszi, ő ez alatt az idő alatt nyugodtan ad pajzsot és életerőt csapattársai számára. Lényegében ez Yuumi munkája. Végül pedig ha harcot akarnak kezdeményezni nem igazán van más dolga, mint ráugrani a tankra és végső képességével lefogni néhány ellenséget.

Az egyetlen hátránya Yuuminak, hogy ha nincs szövetségesen, könnyen elkapható. Tehát összegezve a kitje elég szórakoztató, de maga a karakter bajtárs nélkül nagyon squishy.

Ne feledjétek, az új hős május 14-én érkezik, erről itt olvashattok részletesebben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.