Még a G2 cseretámogatója, promisq is outplayelte Fakert - videó

Még a G2 cseretámogatója, promisq is outplayelte Fakert - videó

League of Legends - Nem sokat időztek Diamondban a tagok.

Lassan de biztosan, eljutunk az MSI kezdéséhez, mely május elsején indul útjára. A csapatok persze már bőszen gyakorolnak, természetesen a legnagyobbak Koreában tolják. Így tett a G2 Esports is, akik nem sokkal a LEC döntő után kirepültek keletre és azóta nyomják a solo queue-t. Elég kemény meccsek várnak majd a csapatokra, a G2 első ellenfele például az SKT lesz, szóval fel kell kötni a nadrágszíjat, de egyelőre úgy tűnik, hogy a gyakorlás legalább jól megy nekik. Az már más kérdés, hogy Mikyx úgy tűnik ki fogja hagyni az MSI-t a csuklósérülése miatt, így Promisq-ra is kemény meccsek várnak. 

Az idővel viszont nem spórolnak és ennek meg is lett az eredménye. Jelenleg minden G2 Esports tag már Master szinten van a solo queue-ban, kivétel nélkül.

Wunder jelenleg 37 LP Masteren csücsül, összesítésben 59%-os győzelmi aránnyal, ami ezen a szinten eléggé jónak számít. A legtöbb játszott hősével 50% feletti győzelmi arányan, főleg azoknál, akikkel több mérkőzése is van. Egyelőre leginkább a Neekoja említésre méltó, akivel topon 75%-ban nyeri a meccseket hol Press the Attack-kel, hol pedig Glacial Augmenttel.

Caps Master 20 LP-n áll, 57%-os győzelmi aránnyal és nála is a legjátszottabb hősök bőven 50% győzelmi arány felett állnak. Ha már Neeko, Caps sem rest gyakorolni ezt a karaktert, így már most egy erőteljes flex pick lehet ez a karakter a csapat számára, amivel topon és miden fenyegethetik az ellenfeleket.

A cserejátékos, promisq sem teljesít rosszul, ő 58 LP-vel rendelkezik szintén Masterben. Thresh-sel konkrétan 90%-os győzelmi aránya van 10 meccs után, de a Veigarja sem semmi. 13 meccs alatt 85%-os győzelmi arányt tud felmutatni és ezzel a karakterrel még Faker is sikerült nem kicsit kijátszania az egyik mérkőzésen. A legjátszottabb hőse egyelőre Rakan, akivel 14 meccse van, vele 57%-ban tud nyerni.

Akárhogy is, ez elég jó jel, hogy a csapat el tudta érni ilyen rövid időt alatt ezt a rangot, igaz már nincs sok idejük itt tartózkodni, hiszen két nap múlva indul az MSI, bár a Play-In stage-ben ők nem érdekeltek, így pár napig még grindolhatnak.

Szerinted meddig fognak jutni az MSI-on?

ÍRD MEG NEKÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN!KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!