Szinte ingyen: 11500 Ft helyett 290 Ft-ért behúzhattok két nagyszerű LEGO játékot

Szinte ingyen: 11500 Ft helyett 290 Ft-ért behúzhattok két nagyszerű LEGO játékot

Ismét nagyszerű akciókat találhatunk a Humble Bundle-ön. Újraélhetjük a gyerekkorunkat a szuper olcsó LEGO videojátékokkal!

Nem csak a havi akciók miatt érdemes fellátogatni a Humble Bundle oldalára, hanem a folyamatosan érkező jobbnál jobb limitált csomagok miatt is. Ezúttal a LEGO rajongóknak kedveskedett az oldal, ugyanis potom pénzért lehet behúzni több klasszikust is!

1 dollárért - LEGO® Harry Potter: Years 1-4 és LEGO® Batman™: The Videogame

A Harry Potter sorozat mindegyik része kapott önálló játékot, amik többsége nem váltotta meg a világot. A LEGO verzióban az első négy év kalandjait élhetjük át, miközben Harry, Hermione, vagy Ron bőrébe bújunk. Nem hiányozhat a humor, a rengeteg gyűjthető tárgy és az egyszerű játékmenet, amik a LEGO Batmannél is megtalálhatóak, talán még jobb kiadásban. A DC legnépszerűbb szuperhőse Robinnal az oldalán kell, hogy felvegye a harcot az Arkham Asylumból elszabadult gonosztevők ellen. Nem mai darab egyik játék sem, de nagyszerű szórakozást nyújtanak a legkisebbeknek és a veterán gamereknek egyaránt.

8,5 dollárért (jelenleg) - LEGO® Harry Potter: Years 5-7, Locked contentLEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes és The LEGO® Movie - Videogame + az 1 dolláros csomag játékai

Ha nem lenne elég Harry-ék kalandjaiból, vagy szeretnétek még több izgalmas Batman akcióban részt venni, akkor a középső csomag a ti választásotok. Harmadikként még a szipi-szupi LEGO Movie játékot is megkapjátok, ami nem lett ugyan annyira jó, mint a film, de így is kötelező mindenkinek, aki rajong az építőkockákért.

12 dollárért - LEGO® City Undercover, LEGO® Worlds és LEGO® Batman™ 3: Beyond Gotham + az előző csomagok összes játéka

Óriási világokat, vagy szörnyű bűntényeket fedezhetünk fel, sőt az elmaradhatatlan Batman kalandot is tálcán kínálja a Humble Bundle, mindössze 12 dollárért, azaz 3500 forintért. Nagyszerű ajánlat és a LEGO gyűjtemény garantáltan órákig elszórakoztat, hiába épül fel mindegyik ugyanazokból az építőkockákból.

Az összes fenti játék Steames és néhány kattintással már tölthető is. Kattintsatok ide és húzzátok be a LEGO kalandokat!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.