RGB LED-es kenyérpirítóval a maximális kulináris élményért

RGB LED-es kenyérpirítóval a maximális kulináris élményért

Áprilisi tréfának indult, de megvalósul a Razer kenyérpirító ötlete!

Repüljünk vissza az időben egészen 2016 április elsejéig. Ekkor jelentette be a Razer a Project Breadwinner névre keresztelt kenyérpirítót, ami azonnal mémmé vált a gamerek körében. A rajongók legnagyobb bánatára az egész hír kacsának bizonyult, ugyanis egy áprilisi tréfának szánta a Razer a terméket. Hiába azonban a vicc, ha komolyan vették többen is a bejelentést és azóta is követelik, hogy ők bizony Razer logós pirítósra akarják kenni minden reggel a mogyoróvajat. A legnagyobb oldalakon újra és újra feltűnt a pirítós képe, ami végül meghozta az eredményét. A Razer kénytelen volt engedni a tömeg nyomásának és a napokban bejelentette Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója, hogy megszervezik a fejlesztőcsapatot, aminek csak egy feladata lesz: létrehozni a világ első gamer kenyérpirítóját.

A toaster természetesen RGB LED fényáradatban úszik majd és a Razer logót is belesüti majd a kenyerünkbe. Ezeket már az április tréfa részeként elsütötték, de kaptunk még egy plusz információt. Mivel évekbe telik megtervezni a végső változatot, ez jelentheti azt is, hogy nem csak a korábban már elhintett tulajdonságokkal ruházzák majd fel a gépet. Azt pletykálják, hogy a Wi-Fi-n átküldött rajzainkat és más egyedi mintákat is belesüthet majd a kenyérbe a Razer Toaster, ami garantáltan sikeressé teheti a terméket.

Pontos megjelenésről és árról egyelőre még semmit sem tudni, de az biztos, hogy a következő években már a kezünkben tarthatjuk a Razer saját fejlesztésű kenyérpirítóját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.