Ekkorát még nem bukott senki egy Prime Icon kártyán

Ekkorát még nem bukott senki egy Prime Icon kártyán

Egy játékos úgy gondolta itt az ideje megválnia a brazil Ronaldo-tól, bár nem tudjuk miért döntött így, azonban elnézte és 13.8 millió helyett 1.38 millióért listázta.

El is vitték, mint a cukrot, ráadásul egy másik úriember ezt fel is vette videóra. Gyorsan szögezzük le, hogy a Prime Icon lapok abszolút nem mondhatóak olcsónak, hiszen legtöbbjük a játék legjobbjai közé tartoznak.

Ebben az esetben a tulaj kiárusította Ronaldo Luís Nazário de Lima 97-es kártyáját, azt viszont nem tudjuk miért tette mindezt, lehet megunta vagy más csapatot akart építeni. Mivel ez a futballista a FUT-ban nagyjából 14-15 millió coin körül mozog, így erre az árra lehetett számítani. Viszont mikor egy Romromman nevezetű játékos böngészte a marketet belefutott az 1.38 milliós kártyába, azonnal kapott az alkalmon és élete leggyorsabb vásárlását bonyolította le.

Nem lenne teljes a sztori, ha nem osztotta volna meg történetét Twitteren, ahol a reakciók megoszlottak, de az egyik mindenképpen kiemelkedik a többi közül:

"Ez az ember három másodperc alatt több coin-t szerzett, mint én az elmúlt három FIFA-ban."

A posztra egyébként maga a kártya előző tulaja is reagált, és bizony kiderült, hogy nem direkt csinálta, hanem benézte a dolgot. Az üzlet az üzlet szokták volt mondani. A legnagyobb tanulság, ami leszűrhető, hogy nagyon figyeljünk oda mennyiért listázzuk a játékosainkat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!