Ilyen, ha több mint 80 jármű robban fel szinte egyszerre a PUBG-ban

Ilyen, ha több mint 80 jármű robban fel szinte egyszerre a PUBG-ban

WackyJacky és a nézői igencsak próbára tették a szervereket!

A PUBG mítoszvadásza, WackyJacky a tegnapi napon egy igen komoly jótékonysági streamet tartott, mely során a gyermekkori rák ellen vették fel a versenyt. Az esemény során hajszálpontosan 7706 dollárt, körülbelül 2 230 000 Ft-ot gyűjtöttek össze a dán gyermekkori rák ellen küzdő alapítvány számára.

Programból nem volt hiány, az öt órás streamen számos custom mérkőzést láthattak a nézők, és persze nyereményjáték is volt, ahol többek között egy DXRacer szék is gazdára talált. Az egyik mérkőzés azonban más volt, mint a többi, Jacky itt, mint egy tábornak elküldte a csapatokat a pálya különböző pontjaira, hogy gyűjtsék össze az összes járművet. A nem kis mennyiségű kocsit és motort, amit megszámolni is alig lehetett, Mylta területén sorakoztatták fel, majd végtelen mennyiségű gránáttal megdobálták.

Az eredmény magáért beszél, a rengeteg robbanás igen látványos, de azért ki kell emelnünk, hogy nem kicsit leterhelte a rendszert.

Egyébként, ha már a gránátok vannak a középpontban, a fejlesztők elhintették, hogy hamarosan balance változások érkezhetnek a fegyverek ezen nemére.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!