A héten jön a Community TOTS: több, mint 100 jelöltre lehetett szavazni!

A héten jön a Community TOTS: több, mint 100 jelöltre lehetett szavazni!

Az EA Sports minden egyes évben kiadja a szezon legjobbjait, és ennek bizony megadják módját. Viszont mielőtt rátérnének az 5 legnagyobb ligára, szavaztatnak a közösséggel is.

A szezon vége tehát nem csak a valódi, hanem a virtuális labdarúgásban is izgalmas. A legerősebb bajnokságok végeredménye mellett az idény legjobb teljesítményét nyújtó játékosok a FIFA19-ben extra kártyákat kapnak. Nem csak az EA dönt erről azonban, ugyanis a legelső keretet pont, hogy a közösségnek van lehetősége összeállítani. A futhead és a futwiz oldalán lehetett május 6-ig szavazni, az eredmény pedig május 10-én érkezik meg a játékba Community Team of the Season néven.

Itt nem csak a legnagyobb nevekre kell gondolni, ugyanis olyan listát állítottak össze, amelyen az elmúlt 10 hónap legjobb formájában lévő labdarúgók kaptak helyet. Olyanok is akadnak köztük bőven, akik nem kaptak akkora reflektorfényt, mint amekkora kijárt volna nekik, és in-form lapoknak sem örülhettek a hosszú hónapok során, mégis kiemelkedőt nyújtottak hétről hétre.

A FIFA18 előtt a közösségi voksolásnak három része volt, ugyanis három keretet szavazhattak meg: gold, silver és bronz. Ezt a rendszert módosították, így most már csak egyetlen csapatot állítanak össze. Pénteken tehát érkezik az első Team of the Season, és az alábbi játékosokból láthatunk akkor viszont 23-at:


*A képre kattintva tekintheted meg a galériát a többi játékos nevével

A Community TOTS után hetente érkeznek majd a legnagyobb ligákból kiválasztott 23 fős keretek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!