Millióhoz az egy, hogy ilyen végjáték legyen, de vajon lehet döntetlen egy PUBG meccs?

Millióhoz az egy, hogy ilyen végjáték legyen, de vajon lehet döntetlen egy PUBG meccs?

Valaki mindig megkapja a csirkevacsit vagy megmenekülhet a szegény szárnyas?

Gondolkoztatok már azon, hogy lehet-e egy PUBG mérkőzés döntetlen? Van-e olyan lehetőség, hogy egyszerűen nem tud győztest hirdetni a játék? A legtöbb kompetitív FPS játékban ez persze egyáltalán nem érdekes, hiszen akár CS:GO-ban, akár R6S-ben is el tudunk érni döntetlen állást, az már más kérdés, hogy utána jön a hosszabbítás. Battle Royale játékokban ez már csak elméletben is lehetetlennek tűnik, de nézzük mi a helyzet a gyakorlatban.

Azt már az elején le kell szögeznünk, hogy nem custom szerveren nagyon kevés a valószínűsége, hogy egy ilyen eset kialakuljon, de azért láttunk már rá példákat. Az első dolog ami az eszünkbe juthat, hogy mi van akkor, ha mindketten ugyanattól a gránáttól halunk meg, utolsóként a meccsen? Ebben az esetben biztosan lesz egy győztese a játéknak, hiszen az egyik játékos a saját gránátjától halt meg, ő lesz a második  helyezett.

Számos egyéb ötlet is felmerült a döntetlen kiharcolására, azonos körülmények között (ruha, kevlár, boost, hp) a biztonságos zónán kívül meghalva sem érhet véget döntetlennel a meccs, ahogy fulladás vagy a kocsink robbanása miatt okozta halál esetében sem. Az sem számít az ilyen esetekben, hogy melyik játékosnak van több killje  a meccsről, vagy hogy melyikük áll vagy állt közelebb az utolsó kör középpontjához.

A fenti videóban azt a végtelenül ritka esetet láthatjátok, amikor egy éles meccs során az utolsó két játékos pontosan ugyanakkor veszti életét a kör sebzésétől. Legalábbis ezt látja az emberi szem. Az összes esetre a magyarázat viszont a technika lehet. Bár ez nem egy hivatalos, a PUBG Corporation által megerősített magyarázat, mégis az a legvalószínűbb, hogy ha csak egy 0,000001 másodpercnyi idő is, de van a két játékos halála között, akkor értelemszerűen a később elhalálozó játékos lesz a győztes.

Vagyis minden esetben érdemes kiharcolnunk magunknak a csirkevacsit, hiszen bármennyire is megnyert meccsnek tűnhet egy utolsó körös 1v1, könnyen lehet, hogy a PUBG szerverek vagy a saját internetünk fogja eldönteni, melyikünk lesz a nyertes.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!