Hirdetés

Millióhoz az egy, hogy ilyen végjáték legyen, de vajon lehet döntetlen egy PUBG meccs?

Valaki mindig megkapja a csirkevacsit vagy megmenekülhet a szegény szárnyas?

Hirdetés

Gondolkoztatok már azon, hogy lehet-e egy PUBG mérkőzés döntetlen? Van-e olyan lehetőség, hogy egyszerűen nem tud győztest hirdetni a játék? A legtöbb kompetitív FPS játékban ez persze egyáltalán nem érdekes, hiszen akár CS:GO-ban, akár R6S-ben is el tudunk érni döntetlen állást, az már más kérdés, hogy utána jön a hosszabbítás. Battle Royale játékokban ez már csak elméletben is lehetetlennek tűnik, de nézzük mi a helyzet a gyakorlatban.

Azt már az elején le kell szögeznünk, hogy nem custom szerveren nagyon kevés a valószínűsége, hogy egy ilyen eset kialakuljon, de azért láttunk már rá példákat. Az első dolog ami az eszünkbe juthat, hogy mi van akkor, ha mindketten ugyanattól a gránáttól halunk meg, utolsóként a meccsen? Ebben az esetben biztosan lesz egy győztese a játéknak, hiszen az egyik játékos a saját gránátjától halt meg, ő lesz a második  helyezett.

Számos egyéb ötlet is felmerült a döntetlen kiharcolására, azonos körülmények között (ruha, kevlár, boost, hp) a biztonságos zónán kívül meghalva sem érhet véget döntetlennel a meccs, ahogy fulladás vagy a kocsink robbanása miatt okozta halál esetében sem. Az sem számít az ilyen esetekben, hogy melyik játékosnak van több killje  a meccsről, vagy hogy melyikük áll vagy állt közelebb az utolsó kör középpontjához.

A fenti videóban azt a végtelenül ritka esetet láthatjátok, amikor egy éles meccs során az utolsó két játékos pontosan ugyanakkor veszti életét a kör sebzésétől. Legalábbis ezt látja az emberi szem. Az összes esetre a magyarázat viszont a technika lehet. Bár ez nem egy hivatalos, a PUBG Corporation által megerősített magyarázat, mégis az a legvalószínűbb, hogy ha csak egy 0,000001 másodpercnyi idő is, de van a két játékos halála között, akkor értelemszerűen a később elhalálozó játékos lesz a győztes.

Vagyis minden esetben érdemes kiharcolnunk magunknak a csirkevacsit, hiszen bármennyire is megnyert meccsnek tűnhet egy utolsó körös 1v1, könnyen lehet, hogy a PUBG szerverek vagy a saját internetünk fogja eldönteni, melyikünk lesz a nyertes.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • nagyonjo33 1 éve
    Ezen már én is gondolkodtam hogyan lehet döntetlent kihozni a játékból, de örülök hogy mások megpróbálták és kierült hogy nem lehet Bár az még kérdés számomra hogy mivan ha hárman maradnak a végén és ugyanattól a gránáttól halnak meg ugye az oké hogy aki magát öli meg az lesz a 3. na de ki lesz az első és második?
    0 0 Válasz
  • IeSportGoI 1 éve
    asd
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?