Perkz, Caps, Faker és a többiek: itt az MSI csoportköreinek teljes menetrendje!

Perkz, Caps, Faker és a többiek: itt az MSI csoportköreinek teljes menetrendje!

League of Legends - A Mid-Season Invitational küzdelmeire már nem kell sokat várni. Itt a teljes menetrend!

Az MSI Play-in szakasza lezárult és kialakult a végső hatos, akik megküzdhetnek az 1 millió dolláros összdíjazásért. A világ legjobb csapatai közül nehéz lenne megjósolni, hogy ki érhet oda a dobogó tetejére, de a nevek alapján garantáltak az izgalmak.

G2 Esports menetrendje

Nagyon simán behúzta a LEC tavaszi szezonját a G2, ami az MSI egyik legnagyobb esélyesévé lépett elő a mutatott játék alapján. Caps, Perkz és a többiek bombaformában vannak, nagyon nehéz lesz megállítani a szupercsapatot.

Flash Wolves menetrendje

A Flash Wolves nagy csatában győzte le az orosz ligában szereplő Vega Squadront, így az LMS tavaszi győztese ott lesz a csoportkörben.

Invictus Gaming menetrendje

A tavalyi világbajnok csak második volt az LPL tavaszi alapszakaszában, de a rájátszásban viszonylag simán jutottak fel a csúcsra. Érdekesség, hogy azt a JD Gaminget verték a döntőben, aki utolsó helyen jutott csak be a playoffba, azonban ott hatalmas formába lendültek. Előbb a Royal Never Give Up, majd a FunPlus Phoenixet is 3-2-vel "hazaküldték", de az IG ellen elfáradtak és meccset sem tudtak nyerni a regnáló VB győztes ellen.

Phong Vũ Buffalo menetrendje

A Team Liquidtől még kikaptak a Play-In kiütéses szakaszában, de a Vega Squadron ellen összeszedték magukat és öt meccses párharcban legyűrték az orosz ellenfelüket.

SK telecom T1 menetrendje

Fakerék az LCK alapszakaszát ugyan elveszítették a Griffinnel szemben, de a rájátszásban óriási formát mutattak. Tükörsima 3-0-val törölték fel a padlót Tarzanékkal, ezzel bejelentkeztek az MSI bajnoki címére. A G2 mellett ők a nagy esélyesei a tornának.

Team Liquid menetrendje

A Team Liquid óriásit fordított a Team Solo Mid ellen az (NA)LCS döntőjében és megérdemelten jutottak be az MSI csoportkörébe is egy sima 3-0-s meccs után. Doubleliftéknek innentől jön a neheze, mert a G2, az SKT1 és az IG is erősebbnek tűnik.

Minden mérkőzést követhettek a Riot Games hivatalos Twitch csatornáján, különösen azokat érdemes bevésni a naptárba, amiken a nagy esélyesek néznek egymással farkasszemet. Minden mérkőzés Bo1-es oda-visszavágós rendszerben zajlik majd és a legjobb négy jut tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol ismét Bo5-ös formátumban küzdhetnek meg a hatalmas nyereményekért.

Ti kinek szurkoltok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!