Tedd magad próbára Debrecenben a Sony Playstation Fociversenyén!

Tedd magad próbára Debrecenben a Sony Playstation Fociversenyén!

A debreceni PlayIT-en ismét a virtuális futballé a főszerep, bárki kipróbálhatja magát a Sony Playstation Fociversenyén.

Debrecenben is megrendezésre kerül a PlayIT, méghozzá május 11-én szombaton a Főnix csarnokban. A rengeteg látnivaló mellett a virtuális futball szerelmeseit és a versenyezni vágyókat sem felejtik el a szervezők, hiszen a Sony Playstation Fociversenyére bárki nevezhet a helyszínen szombaton 10 órától.

A FIFA19 tornát 11 órától egy fergeteges összecsapás nyitja meg, megküzd egymással a nyitómérkőzésen Videojáték Zsolti és Paplovag, aztán a regisztrált játékosokon a sor, hogy bemutassák ki a legjobb e vidéken.

Saját kontrollert nem lehet hozni és minden mérkőzés 2x6 percig tart, valamint a sorsolást követően egyenes kieséses rendszerben zajlik a lebonyolítás. A játékmód kick off és 85-ös OVR player attributes értékre lesz beállítva minden csapat. A továbbjutásról mindig egy mérkőzés dönt, tehát visszavágók nincsenek, döntetlen esetén hosszabbítás, majd tizenegyespárbaj következik.

A helyszínen értékes nyeremények is várnak rátok a Playstation jóvoltából. A szombat tehát újra a gamingről és a versenyzésről fog szólni, így ha teheted semmiképpen se maradj le róla!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!