Megújult a Logitech G502: vezetékek nélkül élvezhetjük a játékot

Megújult a Logitech G502: vezetékek nélkül élvezhetjük a játékot

Elfelejthetjük a zavaró kábeleket, mivel vezetékek nélkül érkezik a Logitech G502!

A legnagyobb internetes termékkereső alapján hazánk negyedik legnépszerűbb egere a Logitech G502, ami nem véletlen, mivel a középkategóriában nem nagyon van ennél jobb vétel. A svájci hardvergyártó már korábban is szakított egy hatalmasat, amikor kidobták a piacra a Logitech G Prot, mivel a kritikusok és a felhasználók véleménye alapján jelenleg ez a legjobb vezeték nélküli gamer egér. A G Pro sikere után jöhet a következő nagy dobás, mivel tegnap megérkezett a boltok polcaira a wireless Logitech G502. Mutatjuk a részleteket!

Akinek van már az asztalán egy G502-es, annak nem lesz meglepetés, hogy a vezeték nélküli verzió tulajdonképpen az eredeti változat tulajdonságaival rendelkezik. Kapunk 11 szabályozható gombot, rengeteg apró súlyt, amivel szabadon beállíthatjuk az egér pontos tömegét, továbbá nem maradhat le a Lightsync-es LED fényjáték sem, ami minden gamer hardver elkerülhetetlen kiegészítője.

A különlegességek az egérpadnál kezdődnek, ugyanis beszerezhetünk a G502 mellé egy PowerPlay padot, ami vezetékek nélkül, használat közben képes tölteni az egér akkumulátorát. Mélyen a zsebbe kell nyúlni ezért a technológiáért, ugyanis a PowerPlay egérpad 100 dollárba (35 000 forintba) kerül.

A G502 érzékenységét szabadon kalibrálhatjuk a hozzá tartozó szoftverrel. Minimum 100-as DPI-től, a maximális 16 000 DPI-s értékig mozgathatjuk a csúszkát, ezzel minden játékos megtalálhatja a neki tökéletes beállítást. Egyedi profilokat is létrehozhatunk szoftveresen, amik között egy mozdulattal válthatunk, így a gombokat, a LED fényeket és az érzékenységet is variálhatjuk, akár játék közben is.

Jelenleg két Logitech egeret is kaphatunk 150 dollárért, azaz nagyjából 43000 forintért. Az egyik a fentiekben bemutatott Logitech G502 Lightspeed, a másik a népszerű Logitech G Pro Wireless. A két egér szenzorosan ugyanazt tudja, így egyik választással sem lőhetünk mellé. A G502 több testre szabható gombbal és vagány gamer dizájnnal rendelkezik, a G Pro ellenben letisztult, nem túl csicsás és szuper könnyű. Úgy tűnik, hogy a Logitech nem tud hibázni, ha wireless egerekről van szó.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!