Jó pár magyar duónak sikerült továbbjutnia a GLL Wingman első kvalifikációján

Jó pár magyar duónak sikerült továbbjutnia a GLL Wingman első kvalifikációján

Az MNEB első szezonjának végeztével sem pihennek a csapatok, ezúttal a GLL kvaliján vettek részt jó páran.

Tegnap este elindult a Wingman VII első európai kvalifikációja, ahol a szokásos módon jó pár magyar csapat is megküzdött a továbbjutásért. A Duó kupán összesen 40 ezer dollárt osztanak majd szét, de ahhoz először túl kell jutni a háromlépcsős kvalifikáción. Szerencsére a magyarok nem csak részt vettek, de sokan tovább is jutottak a versenyen, nézzük, hogy ki hányadik helyen zárt.

Grim Ravens

Az MNEB győztes csapatának a fele, Tethrys és ezmegazzz vett részt a versenyen, ahol 57 ponttal a negyedik helyet sikerült behúzni, mivel az első körből a top 16 jut tovább, így a srácok igen magabiztosan repültek tovább a következő körbe. Alapból egyébként Tethrys helyett Rulez játszott volna a versenyen, de még a "cserejátékossal" is simán továbbment a Grim Ravens. Az eredeti négyesből unknownmemory is részt vett noborral, ők is továbbjutottak!

Spiritanimals (TYGEROWL)

TheVRJani és bLYYY ugyanabban a csoportban küzdött, mint a Grim Ravens és végül nekik is sikerült továbbjutniuk, méghozzá a 13. helyen, jövőhét kedden és szerdán őket is láthatjuk majd a folytatásban

Nice Gaming

Az MNEB ezüstérmes csapatából is részt vettek ketten a versenyen, ők a négyes csoportban, egy erős hatodik hellyel jutottak tovább. Mellettük egyébként egy másik Nice Gaming-es kolléga is továbbjutott, csak éppen CS:GO frontról, ugyanis a SZEPARCUAK nevezetű csapat a 7. helyen ment tovább, amiben sebibandi és flahii szerepel.

NINCSORG

A Titanium Cloud eSport/2LyonGood4U volt játékosai XRepz és LcDF is részt vettek a kvalin, egy sima hatodik hellyel jutottak tovább a következő fordulóba.

Mellettük még legalább 2-3 magyar duónak sikerült a továbbjutás, akiket könnyedén felismerhettek majd a magyar és olykor obszcén nevükről. Mindenkinek gratulálunk az első körös továbbjutáshoz és reméljük legalább egy magyar csapatnak sikerül végigcsinálnia a teljes kvalit.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!