350 000 forintos RGB gamer asztal a valódi játékosoknak

350 000 forintos RGB gamer asztal a valódi játékosoknak

Ha valami még nem úszik RGB fényekben, akkor ne keressetek tovább. Itt aThermaltake Level 20 RGB Battlestation gamer asztal!

Egyre több mém születik arról, hogy manapság már a gamer kultúrában az RGB színekben úszó hardverek lettek a mérvadóak és nem maguk a játékok és az ehhez kapcsolódó élmény vált szimbólummá. Ezek a trendek megkérdőjelezhetetlenül tarolják le a perifériák és alkatrészek piacát, amiből nem akar kimaradni a Thermaltake sem, ami főleg a számítógépházairól ismert hazánkban. Piacra dobta a tajvani gyártó a Thermaltake Level 20 RGB Battlestation gamer asztalt, ami fényjátékával és árával kitűnik a mezőnyből!

Paraméterek

A harci állomást ülő és álló gamerek is használhatják, mivel a magasságát 70 cm és 110 cm között lehet állítani néhány gomb segítségével, sőt ezeket a beállításokat még el is tárolja a beépített memóriájában az asztal. Maga a használható felület 165 cm X 75 cm, ami elég ahhoz, hogy a gépháztól kezdve, a billentyűzeten át, a több monitoros rendszerig minden elférjen rajta. A színeket szoftveresen lehet kalibrálni, sőt Alexával és a Razer Chromával is összehangolhatjuk a fényeket, amik a CPU hőmérsékletéhez, vagy akár a ventilátorok sebességéhez igazíthatóak. Különlegessége még a bútornak, hogy az egész felület egérpadként szolgálhat, mivel speciális anyaggal vonták be. Az asztal mindennel együtt 75 kilogrammot nyom, ezért úgy készüljetek, hogy nem fogjátok mindennap mozgatni a szobában.

16,8 millió szín, 8 különböző villámlás effekt, 20 egyedileg testre szabható zóna. A számuk önmagukért beszélnek, ahogy a Battlestation ára is. 1200 dollárért lehet megvásárolni, ami nagyjából 350 000 forintot jelent, amiben még nincs benne a szállítási költség és az áfakülönbözet. Ha valaki szeretné egy olyan sarkot berendezni, ahonnan csak ünnepnapokon szeretne kimozdulni és van nagyjából 400 000 forintja, amit nem szeretne másra költeni, akkor a Thermaltake gamer asztalát neki találták ki!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!