A pentakill sem maradt el a Legion Honvéd LoL Kupáján!

A pentakill sem maradt el a Legion Honvéd LoL Kupáján!

Négy csapatos meghívásos versenyt rendezett a Honvéd e-sport szakosztálya. Összefoglaltuk az eseményeket!

A Budapest Honvéd e-sport szakosztálya maximális fordulatszámon pörög. A CS:GO, League of Legends, Fortnite és PUBG edzések mellett legutóbb egy négy csapatos, meghívásos LoL versenyt rendezett az egyesület, ami kiélezett döntővel ért véget. A DVTK-Esport, a DEAC-Hackers és a két Legion Honvéd csapat az Idézők Szurdokában mérte össze tudását szombaton, de végül csak az egyikük vihette haza a 100 000 forintos fődíjat és a megérdemelt kupát.

Az elődöntőkben rögtön meglepetés született, ugyanis a papíron magasabban rangsorolt Legion Honvéd Red sima 0-2-vel kiesett a Legion Honvéd White ellen, amíg a másik ágon a DEAC-Hackers magabiztos játékkal lépett át ellenfelén. A Bo3-ak után rövid pihenőt tartottak a játékosok, majd folytatódtak a küzdelmek a bronzmeccsel, ahol a Legion Honvéd Red és a DVTK-Esport csapott össze. A Bo1-re felszívta magát a "hazai" csapat és viszonylag gyorsan behúzta a harmadik helyet.


A győztes csapat

Úgy tűnt,  hogy a döntőben a DEAC-Hackersnek jöhet ki jobban a lépés, ugyanis az első meccsen könnyedén érvényesíteni tudták akaratukat.

A második meccs elején már ébredezett a Legion Honvéd White és láthatóan összeszedték magukat fejben. Még a mérkőzés előtt a két edző, Frather és Malacko, a Team Plague MNEB győztes csapatának játékosai átbeszélték a taktikát a White-osokkal, ami nyerőnek bizonyult. Az utolsó meccsen hatalmas adok-kapok ment a DEAC és a Honvéd között, de végül felőrölték a budapestiek debreceni ellenfeleiket. Ezzel a 100 000 forintot a TFeM Noxy, Schizo Lamb, Daeb, Gattle, Vadidegen ötös húzta be.

Nézd meg esporthuLOL Legion Honvéd Series League of Legends Kupa - Bronzmeccs és döntő című tartalmát a twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!