Az e-sport és gaming világ beköltözik Békéscsabára, jön a Time2Ace Gamer Nap

Az e-sport és gaming világ beköltözik Békéscsabára, jön a Time2Ace Gamer Nap

Azonban nem csak a játékosok találhatnak maguknak hasznos dolgokat, a rendezők több előadással is készülnek a szülők számára!

2019-ben a videojátékok világa és közössége már olyan mértékűre duzzadt, hogy voltaképp nem telik el úgy hétvége, hogy ne tartanának valamilyen ide köthető rendezvényt. Múlthéten a debreceni PlayIT-re látogathattak ki a magyar gamerek, most szombaton pedig Békéscsaba kapja a főszerepet, megrendezésre kerül a Time2Ace Gamer Nap.

Május 18-án a Csabagyöngye Kulturális Központban a Békéscsabai E-sport Egyesület összehozza a helyi gamereket. A programok között helyet kapott egy offline LoL bajnokság döntő, melynek tétje összesen negyed millió Forint, illetve lesz lehetőségetek streamerekkel is találkozni; Ruben, Paplovag, Caucher, Nyestiii, RCHL és Karthas várnak titeket.

Természetesen rengeteg játékot próbálhattok majd ki, VR-ozhattok és különféle kvízeken is részt vehettek majd. Ha pedig azt szeretnétek, hogy a szüleitek is jobban belelássanak egy kicsit ebbe a világba, hogy jobban megértsék miért is rajong ezért annyira több százezer ember az országban, akkor hozzátok el őket is, több szakmai előadást is meghallgathatnak a témában.

Az eseményről még többet megtudhattok a hivatalos weboldalon!

Tehát 2019. 05. 18. - Csabagyöngye Kulturális Központ - Time2Ace Gamer Nap

Te ott leszel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.