Két újabb hős lépett be az

Két újabb hős lépett be az "1000 napja nem kaptam skint" klubba

Két újabb hős átlépte a bűvös 1000-es számot, amit a már megszokott módon, napokban kell érteni.

Nem szoktuk titkolni, ha valakivel huzamosabb ideig nem foglalkozik a Riot Games kinézetek terén, ezúttal pedig két hős is terítéken van egyszerre. Az egyik az Ryze, a másik pedig Kalista.

Így van, már eltelt 1000 nap azóta, hogy a 2015-ös SKT Worlds kinézetek megérkeztek a játékba. Ők lettek a 16. és a 17. karakter, akik csatlakozhattak eme privát klubhoz, mely az utóbbi időben egyre bővülni látszik. Egyébként a csapat tulajdonosa és vezetője Udyr, aki már több, mint 1500 napja nem kapott új kinézetet.

Kalista maga, mint hős 2014. november 20-án látott napvilágot, az utolsó hőskinézete pedig 2016. augusztus 17-én érkezett, ami nem más volt, mint az SKT T1 Kalista, bár ezt sejteni lehetett a fentebb megemlített SKT sztoriból. Így talán nem meglepő, hogy Ryze is ezen a napon kapta az SKT T1 Ryze kinézetét, a különbség csak annyi, hogy Ryze már 2009 februárja óta járja az Idézők szívét és lelkét.

Ahogy már fentebb is írtam, ők "csak" a 16. és 17. karakterek, akik koplalásra vannak fogva, így nem meglepő, hogy vannak még mások is rajtuk kívül. Őket alább találjátok meg egymás mellett, az eltelt napokkal együtt, a képre kattintva.

Mindeközben Ezreal lett az első hős, aki megkapta 13. hőskinézetét is, neki ezúton is gratulálunk hozzá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!