Irány az Alpok: 10 000 forint helyett ingyenesen tölthető a Steep!

Irány az Alpok: 10 000 forint helyett ingyenesen tölthető a Steep!

Néhány kattintással tietek lehet a teljesen ingyenes Steep!

A Ubisoft az Assassin's Creed Unity után újabb ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóinak. Ezúttal az extrém sportok szerelmesei örülhetnek, ugyanis a UPlay-ről ingyen letölthető a Steep, ami meg is marad örökre a könyvtárban!

 

A snowboard a mindenetek? Odavagytok a wingsuitért? Vagy csak szeretnétek ejtőernyőzni egyet a havas lankák felett? Mindháromra lehetőségetek lesz a Steepben, amit néhány kattintással már tölthettek is. Mutatjuk a lépéseket!

  1. lépésLátogass el a Ubisoft Store-ba
  2. lépés - Kattints a PC-s logóra az ingyen példány oldalán, majd regisztrálj a UPlay-re, ha még nem tetted!
  3. lépés - Keresd fel a játékot a UPlay PC-s könyvtárában, az "Ingyenes játékok" fül alatt és már töltheted is!

A Steepet kizárólag UPlay-en keresztül lehet játszani egyedül, vagy multiban, azonban örökre a könyvtáratokba kerül. Május 16-ától, azaz mától érvényes az egyedi ajánlat és egészen május 21-ig van lehetőségetek lecsapni a játékra. Ne szalasszátok el, mert Steamen 30 eurót, azaz nagyjából 10 000 forintot kérnek a Ubisoft egyedi videojátékáért. Ha bármi kérdésetek lenne a Steeppel kapcsolatban, akkor keressétek fel a játék támogatói oldalát, ahol minden választ megtaláltok.

Öltözzetek be és irány a sípálya!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.