Egyedi War Child mez található a FIFA19-ben!

A War Child és az EA Sports közösen igyekszik felhívni a figyelmet azokra a gyerekekre, akik háborús konfliktusokkal tarkított területeken élnek.

A War Child FC legújabb kezdeményezése most a gaming és e-sport világát szólítaná meg, ennek apropóján pedig az EA két különleges mezt pakolt bele a játékba. Emellett volt már egy hírességeket felvonultató stream, valamint egy adománygyűjtés is a steam-en keresztül. Olyan szereplők vonultak fel az adásban, mint Abbie McCarthy Radio 1-től, Ronan Kemp a Capital Radio-tól, valamint Blake Harrison a Gyíkarcok egyik színésze.

A FIFA19-ben az új update részeként tehát a War Child mezekkel találkozhatunk, és a május 10-től elérhető Weekly Objective részeként most bárki begyűjtheti őket. Ráadásul nem is kell nagy dolgot végrehajtanunk, hogy megkapjuk a szereléseket. Elég a hazai pólóért, ha összehozunk 5 találatot Through Ball (kiugratás, indítás) után, az idegenbeli felsőért pedig beadásokat követően kell ugyanennyi gólt szereznünk.


Jobb oldalon a hazai, míg bal oldalon a vendég mez látható

Az újdonságot az Octagon ügynökség tervezte, így hát nem véletlen a fekete és piros keveredése, míg a vendég szerelésen a jótékonyságban résztvevő országok zászlainak színkavalkádját láthatjuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!