Hirdetés

4 nagy változás a játékmenetben a 9.10 érkezésével

Huzsi | 19/05/16 12:39
Cikk mentése

A 9.10-es frissítés végre elhozta a játékosok kéréseit többségben, nézzük mi is történt összefoglalóan a napokban.

Hirdetés

A héten megérkezett a 9.10-es frissítés, mely tegnap éjjel látszott kiteljesedni Yuumi erősítésének az érkezésével, ami magával hozta a várva várt újdonsült hőskinézeteket is. Íme négy dolog, ami nagy változásnak minősült játékmenet terén, a 9.10-es frissítésben.

Riven és Vayne gyengítése

A játékosok huzamosabb ideje kérték már ennek a két karakternek a gyengítését, most azonban a Riot Games beadta a derekát és eleget tett a közösség akarátnak.

Riven Q és E képességén változott így a töltési idő, s míg az előbbit 13 helyett 12/11,5/11/10,5/10 másodpercenként használhatjuk, az utóbbit 10/9/8/7/6 helyett 14/13/12/11/10 másodpercenként kasztolhatjuk már. Vayne végső képessége, a Végső óra kapott módosítást, ahol is a bukfenc töltési idő csökkentése 50% minden szinten helyett immár csak 30/40/50%.

Yuumi

Yuumi érkezése megkavarta a port a játékosok között, ugyanis az aranyos macsek nem teljesített túlzottan jól az első napján, még a 30% győzelmi mutatót sem érte el, ezzel magáénak tudván a legalacsonyabb győzelmi arányt megjelenést követően. Az azonnali hotfix az éjjel megérkezett rá, így bízunk abban, hogy ma már egy erősebb cicával harcolhatunk az oldalunkon.

A Hódító rúna

Szintén a játékosok számtalan visszajelzése alapján kezdték el vizsgálni magát a rúnát és vették észre, hogy talán jobb lenne egy picit ezt is gyengíteni. Így most már a maximális számú jelző elérésekor a hősök elleni sebzés 10%-a helyett csak a 8%-a alakul tényleges sebzéssé és gyógyítássá.

Guinsoo dühpengéje

A Dühpenge túl erőssé tette azokat a hősöket, akiknek a képességei természetesen igazodnak a Fantomcsapások gyakoriságához. Figyelni fogják ezen túl is, hogy milyen hatással lesz ez a törzsfelhasználókra, mert továbbra is azt szeretnék, hogy érdemes legyen a Fantomcsapással együtt használni – csak nem akarják, hogy annyira egyértelműen garantálja a sikert, mint eddig. A Fantomcsapás gyakorisága immár csak minden harmadik támadáskor érvényesül, továbbá a páncéltörés és varázstörés most már a kezdetektől 15%.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?