Brutális lapokat hozott a PL Team of the Season csapata!

Május 17-én, egy héttel a közösség által megszavazott Team of the Season keret után az EA kiadta a Premier League idei legjobbjait.

A Community TOTS után a legerősebb labdarúgó bajnokság is megkapta a legjobb keretét, a Manchester City aranyérmét követően véget ért a szezon, így már csak a 20 legsziporkázóbb futballistát kellett kiválogatnia az EA-nek. Nem volt könnyű dolguk.

Olyan játékosok kerültek az idény topcsapatába, mint a 20 mérkőzést kapott gól nélkül letudó Liverpool hálóőre a brazil Alisson vagy a védők közül a legtöbb jó passzt összehozó Laporte a Man Cityből. Azt hiszem a szezon legjobb játékosának neve fel sem merült a lemaradóknál, tehát Van Dijkkal is találkozhatunk, lapja azonban nem változott semmit. A City egyébként tarol középpályán, két embert adnak a világoskékek a pálya középső harmadába, mellettük pedig az egyetlen Tottenham képviselő, Eriksen látható. A támadósor igen impozánsra sikeredett, Salah a vörösök jobb szélsője - holtversenyben Manéval és Aubameyanggal - a PL gólkirálya lett 22 találattal, így dukált neki az új kártya. Az angol első osztály legjobb fiataljának választott Sterling szintén RW lapnak örülhet, míg a másik szélre a Chelseatől a - valószínűleg a Real Madridhoz - nyáron távozó Hazard került, és figyelemre méltó statokkal látták el ennek apropóján - ő osztotta ki a legtöbb asszisztot egyébként. Az első 12 játékos listáját S. Agüero neve zárja.

A kártyákat este 7 órától találhatjátok meg a csomagokban. A teljes keret:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!