Leggyakrabban választott hősök a 9.10 során

Leggyakrabban választott hősök a 9.10 során

Összegyűjtöttük nektek azt az 5 hőst, akiket előszeretettel választ a közösség rangsorolt mérkőzéseken, a legújabb, 9.10-es frissítésben.

A rangsorolt játékokon kívül nem szabtunk további feltételeket, az összes liga statisztikáját néztük egyben, így Irontól egészen a Challengerig minden megtalálható benne, senkivel nem kivételeztünk. A statisztikákat az op.gg oldalról gyűjtöttük. Nézzük tehát, kik a 9.10-es frissítés leggyakrabban választott hősei.

Összesített választási aránya 21,61%, ami talán nem is meglepő, hisz egy rendkívül strapabíró karakterről beszélünk, legalábbis abból a szempontból, hogy jöhet bármilyen frissítés, őt még mindig előszeretetettel használja mindenki. Győzelmi mutatója sem rossz egyébként, 49,6%-kal áll a 10. helyen a 17 lövészből.

A játék egyik legmegosztóbb karaktere, így nem csoda, hogy a közösség egyik fele ennyire kedveli. Választási aránya 22,37% és a győzelmi mutatója a középső ösvényen 47,78%, míg a felső ösvényen 48,2%, bár kétszer annyit visszük középre, mint fentre.

Talán nem meglepő, hogy a játék legújabb karaktere, főleg aki egy cuki cica, rögtön belopta magát a játékosok szívébe, még ha az első napon nem is aratott túlzottan nagy sikert, győzelmi mutatója még a 30%-ot sem érte el. Azonban érkezett rá az azonnali hotfix, majd ez már sokkal elviselhetőbbé, és használhatóbbá tette a karaktert. Választási aránya 23,67%, s igaz győzelmi aránya még mindig csak 34,16%, mellyel ő zárja a támogatók sorát, de ettől függetlenül kell még egy kis idő a játékosoknak is, míg hozzászoknak az ő egyedi játékmechanikájához.

Vayne már frissítések óta az egyik legerősebb lövészek között helyezkedik el, és hiába volt a 9.10 során érkezett gyengítése, ez nem tántorította el a játékosokat attól, hogy továbbra is őt válasszák a rangsorolt játékoknál. Jelenleg 24,41%-os választási aránnyal rendelkezik, és 48,52%-os győzelmi mutatóval.

Nem csak azért közkedvelt, mert megérkezett rá a legújabb hőskinézet, hanem azért is, mert előszeretettel választják a játékosok elsősorban támogatónak az esetek 78%-ában, míg a középső ösvényre maradt a 22%, de összesített választási aránya neki a legmagasabb, pontosan 24,70%. Győzelmi mutatója a támogatók között pedig 52,25%, így nincs miért szégyenkeznie.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!