Új tárgyak érkeztek a 2019-es Próbatétel boltba

Új tárgyak érkeztek a 2019-es Próbatétel boltba

A fejlesztők új tárgyakat csempésztek be a Próbatétel boltjába.

Miután egy kis várakozást követően elérhetővé váltak az újdonsült hőskinézetek, mint a Csata Akadémia Ezreal, Lux, Jayce, Katarina, illetve a Csata Graves professzor úr és a Csata Yuumi igazgatónő, azt követően a fejlesztők még a belépővel farmolók számára is kedveskedett egy picit.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, megérkezett a Csata Akadémia Lux Tekintélyes kiadása 2000 zsetonért, de ezen kívül még érkezett 4 darab chroma kinézet. A chroma kinézeteken kívül kaptunk még őrszemkinézetet és idézői ikont egyaránt, így aki esetleg már kifarmolt mindent az első körből, most itt az újabb lehetőség!2134A belépő ára természetesen továbbra is 1650 RP, melyért cserébe jár egy idézői ikon, 4 darab MSI 2019-es gömb, illetve 200 darab zseton. Ezen kívül minden mérkőzés után kapunk további zsetonokat, attól függően, hogy győzelem, vagy vereség lett a vége.

  • Idézők Szurdoka győzelem: 12 zseton
  • Idézők Szurdoka vereség: 6 zseton
  • ARAM győzelem: 8 zseton
  • ARAM vereség: 4 zseton
  • A Kanyargó Rengetegben nem gyűjthető zseton

Úgyhogy öveket becsatolni Idézők, jöhet a második felvonás! Ti mit terveztek kifarmolni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.