Így áll az ARAM a 9.10-es frissítésben

Így áll az ARAM a 9.10-es frissítésben

Riot Mort információkat osztott meg a pár nap alatt összegyűjtött tapasztalataikról az ARAM játékmóddal kapcsolatban.

A 9.10-es frissítés érkeztével változott újra az ARAM játékmód is, melyre még a 9.7-es frissítés kísérleti változtatásait követően tettek ígéretet a fejlesztők, hogy rendszeresen foglalkozni fognak vele, eddig ennek minden gond nélkül eleget is tettek. Amennyiben nem olvastad volna, vagy lemaradtál volna a változtatásokról, az alábbi cikkben pótolhatod azt.

Riot Mort Twitterén tette közzé azt a néhány információ morzsát, hogy néhány hős jelenleg hogyan is áll, szóval nézzük, mit is árult el nekünk.

Janna és Maokai nagyon jó helyen vannak, nagyon jó elosztással rendelkeznek, ők valószínűleg így is maradnak. Aatrox egy picit nehézkes téma, de valószínűleg szintén jó állapotban van így, ahogy van. Sona a környezeti tényezők hatására fentebb került, aminek nem örülnek túlzottan, ezt csak egy "Sigh..." sóhajtást kifejező szóval adta tudomásunkra Mort. Azir, Tristana, Kalista, Taliyah és Zoe is jól vannak úgy, ahogy vannak.

Zac, Mordekaiser és Katarina azonban túl erősek a játékmódban, így a következő frissítés során várható a gyengítésük.

Végezetül egy játékos tette fel a kérdést, hogy Yuumi gyengeségeivel nem-e szeretnének valamit kezdeni itt is, melyre a válasz az lett, hogy várjuk ki a hotfix kiteljesedését, és majd ha a 9.11 során is gyenge lesz, erősíteni fognak rajta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!