Hirdetés

Tear of the Goddess Kai'Sa számára? Igen, működik!

Huzsi | 19/05/18 08:44
Cikk mentése

Tear of the Goddess már nem csak Ezreal számára hasznos, ugyanis Kai'Sa is elkezdte felvenni ezt a fonalat!

Hirdetés

A játékosok már évek óta panaszkodnak arra, hogy a Tear of the Goddess nevű tárgyat nem tudják érdemben másra megvenni úgy, hogy az hasznos is legyen, csak Ezreal számára. Szerencsére a 9.10-es frissítést követően a Manamune elsődleges tárggyá vált a legtöbb Kai'Sa játékosnak is.

Profi játékosok, mint Griffin’s Park “Viper” Do-hyeon, FlyQuest’s Jason “WildTurtle” Tran, and TSM’s Jesper “Zven” Svenningsen mind ezt hozták neki, hogy a Q fejlesztést hamarabb és olcsóbban elérjék.

A 9.10-es frissítés előtt a játékosok általában Stormrazort és Guinsoot vásároltak neki első két tárgynak. A Rageblade gyengítést követően az emberek elkezdték felfedezni a többi lehetőséget, majd felfedezték, hogy Kai'Sa elérhető a Q fejlesztést a Manamune és egy Pickaxe segítségével. Ezzel 700 aranyat spórolva, az eredeti Stormrazor/Rageblade párosításhoz képest, ami azért valljuk be, 700 arany is 700 arany, a megspórolt időről nem is beszélve.

Ezzel a felépítéssel hamarabb lesz egy életképes, nagy power spike-al rendelkező hős. Ennek azonban van egy hátránya is, hogy a játék korai szakaszában maga a karakter kicsit gyengébb a hiányzó fizikai sebzés végett, és ha ne adj Isten hátrányba is kerülünk, onnan még nehezebb lesz játszani vele.

Azonban ha képesek vagyunk túlélni és akár eredményessé tenni a játék korai szakaszát, Kai'Sa már elég szép erővel fog minket örvendeztetni a középső szakasz során.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?