Tear of the Goddess Kai'Sa számára? Igen, működik!

Tear of the Goddess Kai'Sa számára? Igen, működik!

Tear of the Goddess már nem csak Ezreal számára hasznos, ugyanis Kai'Sa is elkezdte felvenni ezt a fonalat!

A játékosok már évek óta panaszkodnak arra, hogy a Tear of the Goddess nevű tárgyat nem tudják érdemben másra megvenni úgy, hogy az hasznos is legyen, csak Ezreal számára. Szerencsére a 9.10-es frissítést követően a Manamune elsődleges tárggyá vált a legtöbb Kai'Sa játékosnak is.

Profi játékosok, mint Griffin’s Park “Viper” Do-hyeon, FlyQuest’s Jason “WildTurtle” Tran, and TSM’s Jesper “Zven” Svenningsen mind ezt hozták neki, hogy a Q fejlesztést hamarabb és olcsóbban elérjék.

A 9.10-es frissítés előtt a játékosok általában Stormrazort és Guinsoot vásároltak neki első két tárgynak. A Rageblade gyengítést követően az emberek elkezdték felfedezni a többi lehetőséget, majd felfedezték, hogy Kai'Sa elérhető a Q fejlesztést a Manamune és egy Pickaxe segítségével. Ezzel 700 aranyat spórolva, az eredeti Stormrazor/Rageblade párosításhoz képest, ami azért valljuk be, 700 arany is 700 arany, a megspórolt időről nem is beszélve.

Ezzel a felépítéssel hamarabb lesz egy életképes, nagy power spike-al rendelkező hős. Ennek azonban van egy hátránya is, hogy a játék korai szakaszában maga a karakter kicsit gyengébb a hiányzó fizikai sebzés végett, és ha ne adj Isten hátrányba is kerülünk, onnan még nehezebb lesz játszani vele.

Azonban ha képesek vagyunk túlélni és akár eredményessé tenni a játék korai szakaszát, Kai'Sa már elég szép erővel fog minket örvendeztetni a középső szakasz során.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!